- 1,244
- 1,183
- 113
Abi yazdık ya ben tanımıyorum kimseyi sordum buradakilere güvenilir dediler@iboo8989 bula bula bu adama mı dagıtım yaptırdın reis ne diyim tebrikler tekrardan sana
Abi yazdık ya ben tanımıyorum kimseyi sordum buradakilere güvenilir dediler@iboo8989 bula bula bu adama mı dagıtım yaptırdın reis ne diyim tebrikler tekrardan sana
Yaw adam ona güvenip verdi kime verirsen ve dedi ne boş yaptın beBu şekilde çekiliş yasak dost @Shellac iletişime geç güzel bi çekiliş açsın
Sen mi yapacan buyur yap@iboo8989 bula bula bu adama mı dagıtım yaptırdın reis ne diyim tebrikler tekrardan sana
Varol dostum, teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun🙏Seni forunda çok görüyorum dürüst düzgün bir arkadaş sın herşey gönlünce olsun dost
2018 uyesı bırıne yaptır gec.Abi yazdık ya ben tanımıyorum kimseyi sordum buradakilere güvenilir dediler
Yesinler birbirlerini elleme agaMillet yakında köşesine çekilir yaw arkadas ayıptır artik her konuda kavga olurmu
Adam ne yapıyorsun yaSen mi yapacan buyur yap
Dün yoktun bugün koktun
En güvenilir adam burda @Lazistan08 dir yemin ederim hiç konuşkanlığımız da yokAbi yazdık ya ben tanımıyorum kimseyi sordum buradakilere güvenilir dediler
Tebrikler ne diyimBen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu 😂😂
1 K Ya 400 K
kendi adamlarıdırAbi yazdık ya ben tanımıyorum kimseyi sordum buradakilere güvenilir dediler
Bu adam dediğin kişi 50 defa dağıtım yapmis biri kral ve seni daha forumda icraat olarak hiç görmedim nerden geliyor size bu özgüven anlamış bile değilim@iboo8989 bula bula bu adama mı dagıtım yaptırdın reis ne diyim tebrikler tekrardan sana
Hocam dm den bakar misn biAbi yazdık ya ben tanımıyorum kimseyi sordum buradakilere güvenilir dediler
Dost sal şunları dm aç 😂Sen mi yapacan buyur yap
Dün yoktun bugün koktun