- 2,869
- 960
- 113
00:34 tebriklerSite değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Bol şanslar şahsıma sürekli hakaret edenler lütfen konuma gelmesin...herkese bol sansEkli dosyayı görüntüle 983403
00:34 tebriklerSite değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Bol şanslar şahsıma sürekli hakaret edenler lütfen konuma gelmesin...herkese bol sansEkli dosyayı görüntüle 983403
bu arada tebriklerSite değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Şuan gururla bakıyorsun demi bu konuya dostSaat orda yazıyor dost 🤣
Çok manidarŞuan gururla bakıyorsun demi bu konuya dost
00.38Site değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Estağfurullah agaBaba ellerinden öperim saygılar baba
0.34Site değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
00:34 te gelirSite değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Yatırım ne bılmem ama 500 tl yada 1 k ya güzel para bu dost. 2 kişinin işi görülcek tabi ki insanın hoşuna gidiyor. Kimiside atıyor dağıtım yok dıyor. Tamamı ıle kısısel karekter meselesıŞuan gururla bakıyorsun demi bu konuya dost
Yok genellikle böyle sorulu çekim etkinliklerini sanırım sen yapıyorsun ondan dedimYatırım ne bılmem ama 500 tl yada 1 k ya güzel para bu dost. 2 kişinin işi görülcek tabi ki insanın hoşuna gidiyor. Kimiside atıyor dağıtım yok dıyor. Tamamı ıle kısısel karekter meselesı
00.32Site değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
00:18Site değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Toprağım ellerinden öperim saygılar
2bugün benim kaç posta attımı bilene 750tlde ben verim bari