- 5,117
- 2,820
- 113
@bogacbey kalk ayaga büyüğün geldi
Alınca bizde yapıyoz ya. Misal yarın yakalarsam yine yapacam. Bakalım bu aralar sans yok ustumde mk attıgım gidiyorYok genellikle böyle sorulu çekim etkinliklerini sanırım sen yapıyorsun ondan dedim
Tebrikler ibocuSite değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Bol şanslar şahsıma sürekli hakaret edenler lütfen konuma gelmesin...herkese bol sansEkli dosyayı görüntüle 983403
Bol şansların olsun dostAlınca bizde yapıyoz ya. Misal yarın yakalarsam yine yapacam. Bakalım bu aralar sans yok ustumde mk attıgım gidiyor
Yatırım bonus parası Ağa onlybetden aldığım 2 kYatırım ne bılmem ama 500 tl yada 1 k ya güzel para bu dost. 2 kişinin işi görülcek tabi ki insanın hoşuna gidiyor. Kimiside atıyor dağıtım yok dıyor. Tamamı ıle kısısel karekter meselesı
tek postabugün benim kaç posta attımı bilene 750tlde ben verim bari
Eyvallah hemşom baş tacısın ✋Toprağım ellerinden öperim saygılar
Çok iyi 10 katı gibi düşün. Onu gelir gelmez atma bana kalırsa eğer uyumicaksan sabaha karşı 4 gibi gir egt oyna . Ama gece rulete karısma dostYatırım bonus parası Ağa onlybetden aldığım 2 k
Seviyorum seni abiEyvallah hemşom baş tacısın ✋
00.36 bol şanslar kralSite değiştirecem arkadaşlar çekim saatini bilen 2 kişi 500 yapalım
Bol şanslar şahsıma sürekli hakaret edenler lütfen konuma gelmesin...herkese bol sansEkli dosyayı görüntüle 983403
Eyvallah kardeşim şans senden yana olsun ✋Seviyorum seni abi
Baştacısın knkSeviyorum seni abi
Eyvalla baba eksik olmaBaştacısın knk