Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcardi Meselesi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Bu konunun yeri tabii ki burası değil
Ama ülke içinde burası kadar özgürce yazabilecegim başka platform da yok
İçimi dökmek derdim
Arkadaş
Adam 10 kağıt alıyor senede
Yok vefa yok bilmem ne diyorlar
İcardiyi son 10 dakika oynatmak için
Avrupa'da follofos olmak için mi devam edeceğiz
Bu nedir arkadaş

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
426
83
İçimi dökmek derdim
Arkadaş
Bu nedir arkadaş
Fenerbahçeliyim yolu bulunup gönderilmeli ve efsane gibi anılmalı yoksa yok bu adam size yük

mustafa02219

ــــہـ٨ــــــ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,474
2,020
113
İçimi dökmek derdim
Arkadaş
Bu nedir arkadaş
Kulüpte durmasının bile Galatasarayın imajına katkısı var

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,193
13,034
113
İçimi dökmek derdim
Arkadaş
Bu nedir arkadaş
Sende haklısın burda istediğin gibi at koşturabiliyorsun, aptal aptal konularını da görmek zorunda kalıyoruz

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,689
910
113
İçimi dökmek derdim
Arkadaş
Bu nedir arkadaş
4-5 milyona anlaşılırsa kalsın diyorum hocam. Kafası rahat olursa Icardi Icardi'dir. Özel hayat çok yıprattı adamı mental olarak

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
491
63
bencede gitmeli. osimihen varken zaten yedek forvete 10 m vermek çok saçma. yedek forvet alırısn 2 3 milyon maaş verirsin osimihen olmadıgı zaman oynar. icardi gitsin ama osimheni satarsa gs seneye bırak ş.ligi başarısını ligi bile kazanamaz. osimihen büyük etken

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,061
20,554
113
bencede gitmeli. osimihen varken zaten yedek forvete 10 m vermek çok saçma. yedek forvet alırısn 2 3 milyon maaş verirsin osimihen olmadıgı zaman oynar. icardi gitsin ama osimheni satarsa gs seneye bırak ş.ligi başarısını ligi bile kazanamaz. osimihen büyük etken
İcardi osimhenden daha iyi topçu ama ailevi sorunları kariyerini etkiledi toparlanamadı Galatasarayda huzurevim projesi değil bence gitmeli

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
491
63
İcardi osimhenden daha iyi topçu ama ailevi sorunları kariyerini etkiledi toparlanamadı Galatasarayda huzurevim projesi değil bence gitmeli
abi nasıl icardi osimihenden daha iyi topçu bende bunu anlamıyorum. yani bitiricilik evet okeyiz ama yani nasıl iyi futbolcu. icardı bi maçta 3 pozisyona girebilyorsa osimihen 23 pozisyona giriyor kendi kendine yaratıyor pozisyonu. atlet adam baskısı zaten defanas yıpratıyor hava hakimiyeti hırs herşey var maç seçmiyor. bırakın abi saçmalamayı icardi osimihenin yaınna yaklaşamaz

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
abi nasıl icardi osimihenden daha iyi topçu bende bunu anlamıyorum. yani bitiricilik evet okeyiz ama yani nasıl iyi futbolcu. icardı bi maçta 3 pozisyona girebilyorsa osimihen 23 pozisyona giriyor kendi kendine yaratıyor pozisyonu. atlet adam baskısı zaten defanas yıpratıyor hava hakimiyeti hırs herşey var maç seçmiyor. bırakın abi saçmalamayı icardi osimihenin yaınna yaklaşamaz
Onların ben olmayan beyinlerini duzleyim. Eşcinsel olmuşlar bitiriciligi kılıfları. İyi o zaman Ronaldo nazario oynasın ondan iyi bitirici mi gelmiş

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
491
63
Onların ben olmayan beyinlerini duzleyim. Eşcinsel olmuşlar bitiriciligi kılıfları. İyi o zaman Ronaldo nazario oynasın ondan iyi bitirici mi gelmiş
örnek veriyorum antalya maçında osimhen 5 6 tane kaçırdı ama osimihen olmazsa gitmişti maç. penaltıyı kendi aldırttı golu attı. 2.golde çok zor yerden bi vurş yaptı bi şekilde top kaleye girdi. ya herşeyi geçtim rakibi yıpratan tek adam osimihen . ş ligindede öyleydi öyle bi baskı yapıyor ki rakipte düzen falan bırakmıyor adam

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,689
910
113
örnek veriyorum antalya maçında osimhen 5 6 tane kaçırdı ama osimihen olmazsa gitmişti maç. penaltıyı kendi aldırttı golu attı. 2.golde çok zor yerden bi vurş yaptı bi şekilde top kaleye girdi. ya herşeyi geçtim rakibi yıpratan tek adam osimihen . ş ligindede öyleydi öyle bi baskı yapıyor ki rakipte düzen falan bırakmıyor adam
Farklı iki tipte forvetler hocam. İkisi de lazım. Ben olsam mental olarak rahatsa kesinlikle kalsın derim. Ha giderse de mecbur o tarz bir forvet bulmak lazım ki zor yani. Bakalım neler olacak