Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcardi Meselesi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
örnek veriyorum antalya maçında osimhen 5 6 tane kaçırdı ama osimihen olmazsa gitmişti maç. penaltıyı kendi aldırttı golu attı. 2.golde çok zor yerden bi vurş yaptı bi şekilde top kaleye girdi. ya herşeyi geçtim rakibi yıpratan tek adam osimihen . ş ligindede öyleydi öyle bi baskı yapıyor ki rakipte düzen falan bırakmıyor adam
Belçika takımıyla iç sahada maç yaptık şampiyonlar Ligi'nde. Orada gördüm. Osimhen siz sıfır çekerdik biz. İcardi karısı gibi kalıyor savunma oyuncuların o seviyede en fazla eskortluk yapabiliyor adamlara.

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
604
491
63
Farklı iki tipte forvetler hocam. İkisi de lazım. Ben olsam mental olarak rahatsa kesinlikle kalsın derim. Ha giderse de mecbur o tarz bir forvet bulmak lazım ki zor yani. Bakalım neler olacak
yok hocam bak rahat maçlarda top çıkartabilen adam varsa icardi olur. ama gsde öyle adam yok kimse orta açmayı bilmiyor gsli olarak söylüyürom valla bilmiyor kimse sara biraz eh işte onun dışında oyunları izle hep bi şekilde araya kaçılıyor gol atılıyor. yani gsye baskı yapacak adam lazım bi şekilde rakibi hataya zorlayacak adam osimihen gibi. osimihenin olmadıgı maçlarda en azından osimhenden alınan verimin yarısı alınması lazım. icardi olmuyor işte bu takıma. ben olsam başakşehirdeki s ile başlayan biri var ismini yazamıyorum karman çorman çekerim osimihenin yedegine o adamı ucuz bonservis ucuz maaş yeterli bence

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,692
911
113
yok hocam bak rahat maçlarda top çıkartabilen adam varsa icardi olur. ama gsde öyle adam yok kimse orta açmayı bilmiyor gsli olarak söylüyürom valla bilmiyor kimse sara biraz eh işte onun dışında oyunları izle hep bi şekilde araya kaçılıyor gol atılıyor. yani gsye baskı yapacak adam lazım bi şekilde rakibi hataya zorlayacak adam osimihen gibi. osimihenin olmadıgı maçlarda en azından osimhenden alınan verimin yarısı alınması lazım. icardi olmuyor işte bu takıma. ben olsam başakşehirdeki s ile başlayan biri var ismini yazamıyorum karman çorman çekerim osimihenin yedegine o adamı ucuz bonservis ucuz maaş yeterli bence
Valla orta açmayı bilen adam cidden yok uzun zamandır. Net olarak önce bi 10 numara da almaları lazım Mertens tarzı

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
172
43
İcardi bütün bir nesli Galatasaraylı yaptı. Diğerleri gibi şampiyon takıma gelmedi, ligi 13.sırada bitiren takıma geldi. Galatasaray zaten çok büyük, biz daha da büyük yapacağız dedi. Tek başına aldığı 2 şampiyonluğu saymıyorum bile. Ailevi sıkıntıları vs olduğu halde ligde osimhen ile aynı gol sayısına sahip. Her ne olursa olsun kariyerini burada noktalamalı.

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
438
83
Dahası var yıllarca kimler geldi gitti bi Bayern PSG nin oynadığı furbola bak bide bizim uyuz GS nin oynadığı furbola bak Dandik takım Antalya maçında bile mal gibi top çevirip duruyorlar kaleye gidemiyorlar
Valla doğru inan bana premier lig maçı izleyince futbol izlemiş oluyorum takım fark etmez

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,065
20,557
113
En kötü derdimiz çöp futbolcu iko olsun bunları Türkiye ye getirenleri mikmek lazım nerede kıçının kılı ağarmış topçu var hepsini bizim lige dolduruyorlar
Doğru dedin a sından z sine kadar hiç bir güzel topçuyu Türkiye'ye yedirmezler bizim liglere iyi bir futbolcu düştü diye söylemler varsa altından mutlaka birşey çıkar aha kante kante diyorlardı ne oldu adam ayakta duramıyor Azrail yanından geçse canını alacak puJhzhzhz

erkan1982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
438
83
Doğru dedin a sından z sine kadar hiç bir güzel topçuyu Türkiye'ye yedirmezler bizim liglere iyi bir futbolcu düştü diye söylemler varsa altından mutlaka birşey çıkar aha kante kante diyorlardı ne oldu adam ayakta duramıyor Azrail yanından geçse canını alacak puJhzhzhz
Kantemi yedirmem o benim kantem x atamayan dede gibi düşün 😄

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
279
63
Belçika takımıyla iç sahada maç yaptık şampiyonlar Ligi'nde. Orada gördüm. Osimhen siz sıfır çekerdik biz. İcardi karısı gibi kalıyor savunma oyuncuların o seviyede en fazla eskortluk yapabiliyor adamlara.
Biraz daha saygılı yorum yapalım dostum milyonlarca kişinin sevip saygı duyduğu bir kulüp efsanesinden bahsediyorsun, adamı sevmiyorsan bile sevenlerine saygı duyacaksın.

Saint Gilloise maçına gelirsek o maçtaki sorun Icardi'den ziyade İlkay Gündoğan'dı ve yedek kulübesinde (aşağıya koyuyorum) yerine sokacak kimse olmadığı için 90 dakika katlanmak zorunda kaldık.

Icardi ile ilgili sorun şu ki, Osimhen transferinden sonra takımın oyunu değişti ve Icardi prime dönemindeki haliyle bile o oyuna uyum sağlayabilecek profilde değil. Bize Osimhen'in ikamesi olabilecek bir santrafor, Icardi'ye de set oyunu oynayan bir takım lazım.

Ekran görüntüsü 2026-05-11 110944.png

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
Biraz daha saygılı yorum yapalım dostum milyonlarca kişinin sevip saygı duyduğu bir kulüp efsanesinden bahsediyorsun, adamı sevmiyorsan bile sevenlerine saygı duyacaksın.

Saint Gilloise maçına gelirsek o maçtaki sorun Icardi'den ziyade İlkay Gündoğan'dı ve yedek kulübesinde (aşağıya koyuyorum) yerine sokacak kimse olmadığı için 90 dakika katlanmak zorunda kaldık.

Icardi ile ilgili sorun şu ki, Osimhen transferinden sonra takımın oyunu değişti ve Icardi prime dönemindeki haliyle bile o oyuna uyum sağlayabilecek profilde değil. Bize Osimhen'in ikamesi olabilecek bir santrafor, Icardi'ye de set oyunu oynayan bir takım lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 972036
İcardi bİze saygı duymuyor7cu15Rr-.jpegbc6c2b9_v6AzoEQHVECVLDi75n1Nledv.jpg

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,095
15,823
113
abi nasıl icardi osimihenden daha iyi topçu bende bunu anlamıyorum. yani bitiricilik evet okeyiz ama yani nasıl iyi futbolcu. icardı bi maçta 3 pozisyona girebilyorsa osimihen 23 pozisyona giriyor kendi kendine yaratıyor pozisyonu. atlet adam baskısı zaten defanas yıpratıyor hava hakimiyeti hırs herşey var maç seçmiyor. bırakın abi saçmalamayı icardi osimihenin yaınna yaklaşamaz
İcardi'nin 31 yaşındaki sakatlık sonrası bitik fizikli haliyle osimhen'in prime halini karşılaştırdigin için bunu demen normal tabi. Prime icardi osimhen'den atletizm dışında her türlü öndedir. Bitiriciligi zaten öndedir de oyun zekası saha içi oyun görüşü. Osimhen suanki halinde tabi ki çok değerli ama kariyeri hep böyleydi zaten atletizm durmadan koşu atması cart curt. Ama en prime halinde bile daha ofsayt işini ayarlayamiyor Zeki futbolcu çizgi kontrol eder her maç çok basit ofsaytlara düşmez bitiriciligi zaten sonradan gelişebilecek bişey değil. Kısaca kardeşim prime icardi mi prime osimhen mi diye önümüze koysalar anında icardi derim. Tüm hayatı irz düşmanı denilirken wanda gibi bir karıyla uğraşmakla geçse de mental olarak çoğu fuutbolcuyu da söker takar. Sezon ortasında gslilerin çoğu gitsin leş su bu çekerken merak etmeyin günü gelince zaten gideceğim çekti. Son şampiyonluk maçında golü attırdı şimdi gslilerin çoğu abi kalsin ya bir sene daha demeye başladı. Yedek forvete 10m Euro mu verilir diyenleri zaten anlamıyorum bu adam buraya yedek forvet gibi geldi sanki yedek alırken verdik maaşı. Adam bizi ilk iki senesinde şampiyon yaptı diye verildi bu para sözleşmesi de öyle yapıldı. Senelik 5m Euro'ya Okey olursa kalsın ölü halı bu sezon 17 gol yaptı seneye osimhen olmayınca yerine çektiğin adamdan su katkıyı alacağın meçhul.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
İcardi'nin 31 yaşındaki sakatlık sonrası bitik fizikli haliyle osimhen'in prime halini karşılaştırdigin için bunu demen normal tabi. Prime icardi osimhen'den atletizm dışında her türlü öndedir. Bitiriciligi zaten öndedir de oyun zekası saha içi oyun görüşü. Osimhen suanki halinde tabi ki çok değerli ama kariyeri hep böyleydi zaten atletizm durmadan koşu atması cart curt. Ama en prime halinde bile daha ofsayt işini ayarlayamiyor Zeki futbolcu çizgi kontrol eder her maç çok basit ofsaytlara düşmez bitiriciligi zaten sonradan gelişebilecek bişey değil. Kısaca kardeşim prime icardi mi prime osimhen mi diye önümüze koysalar anında icardi derim. Tüm hayatı irz düşmanı denilirken wanda gibi bir karıyla uğraşmakla geçse de mental olarak çoğu fuutbolcuyu da söker takar. Sezon ortasında gslilerin çoğu gitsin leş su bu çekerken merak etmeyin günü gelince zaten gideceğim çekti. Son şampiyonluk maçında golü attırdı şimdi gslilerin çoğu abi kalsin ya bir sene daha demeye başladı. Yedek forvete 10m Euro mu verilir diyenleri zaten anlamıyorum bu adam buraya yedek forvet gibi geldi sanki yedek alırken verdik maaşı. Adam bizi ilk iki senesinde şampiyon yaptı diye verildi bu para sözleşmesi de öyle yapıldı. Senelik 5m Euro'ya Okey olursa kalsın ölü halı bu sezon 17 gol yaptı seneye osimhen olmayınca yerine çektiğin adamdan su katkıyı alacağın meçhul.
Boş laf uzun olurmuş.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,581
881
113
Bu konunun yeri tabii ki burası değil
Ama ülke içinde burası kadar özgürce yazabilecegim başka platform da yok
İçimi dökmek derdim
Arkadaş
Adam 10 kağıt alıyor senede
Yok vefa yok bilmem ne diyorlar
İcardiyi son 10 dakika oynatmak için
Avrupa'da follofos olmak için mi devam edeceğiz
Bu nedir arkadaş
Lavuk 2 sezondur yatarak dünyaları götürdü,6 milyondan 4 yıllık istiyor ve çevresine ben yedek oyuncu degilim diye caka satıyor. 3-4milyona yedek kalmayı kabul ederse 1+1 yıllık imzalasın yoksa başka ligde 3milyonu bile bulamayacağını kendi de biliyor.

burdurlu1515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,013
747
113
Lan donsuz AKP'li lavuk forumda senden boşu mu var siktir git Manchester City yüzyılın bankosu reale handikap atar oyna sen. GS yonetimi bu aptal çocuk ne diyorsa tersini yapmalı başarı yüzdesi artar
Bu arkadaşın günde en az böyle konularda 10-15 tahrik mesajını görüyorum ama ne hikmetse konu açmaya devam ediyor yönetimden torpili var herhalde

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,095
15,823
113
Bu arkadaşın günde en az böyle konularda 10-15 tahrik mesajını görüyorum ama ne hikmetse konu açmaya devam ediyor yönetimden torpili var herhalde
mallık forumda ban sebebi değil maalesef kardo yoksa ilk günden yerdi bu bani. her siki ben biliyorum tavırları bile irrite edici. Futbol topu versen eline bomba diye karakola götürür burda futbol yorumluyor. İnsanoğlu Twitter (X) diye site icat etmiş düşüncelerini yaz fikirlerini yaz diye bu da malca düşüncelerine oralarda muhatap bulamadığı için burada Forum ahalisini kullanıyor maalesef.