Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcardi Meselesi

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,692
911
113
İcardi'nin 31 yaşındaki sakatlık sonrası bitik fizikli haliyle osimhen'in prime halini karşılaştırdigin için bunu demen normal tabi. Prime icardi osimhen'den atletizm dışında her türlü öndedir. Bitiriciligi zaten öndedir de oyun zekası saha içi oyun görüşü. Osimhen suanki halinde tabi ki çok değerli ama kariyeri hep böyleydi zaten atletizm durmadan koşu atması cart curt. Ama en prime halinde bile daha ofsayt işini ayarlayamiyor Zeki futbolcu çizgi kontrol eder her maç çok basit ofsaytlara düşmez bitiriciligi zaten sonradan gelişebilecek bişey değil. Kısaca kardeşim prime icardi mi prime osimhen mi diye önümüze koysalar anında icardi derim. Tüm hayatı irz düşmanı denilirken wanda gibi bir karıyla uğraşmakla geçse de mental olarak çoğu fuutbolcuyu da söker takar. Sezon ortasında gslilerin çoğu gitsin leş su bu çekerken merak etmeyin günü gelince zaten gideceğim çekti. Son şampiyonluk maçında golü attırdı şimdi gslilerin çoğu abi kalsin ya bir sene daha demeye başladı. Yedek forvete 10m Euro mu verilir diyenleri zaten anlamıyorum bu adam buraya yedek forvet gibi geldi sanki yedek alırken verdik maaşı. Adam bizi ilk iki senesinde şampiyon yaptı diye verildi bu para sözleşmesi de öyle yapıldı. Senelik 5m Euro'ya Okey olursa kalsın ölü halı bu sezon 17 gol yaptı seneye osimhen olmayınca yerine çektiğin adamdan su katkıyı alacağın meçhul.
Hocam imza atıyorum aynı fikirdeyim. Güzel bir 10 numara ve iyi asist yapabilecek takım kurulsun bu adam yine gol krallığına oynar sonraki sezon. Kafayı da rahatlatsin

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,110
936
113
Bı kendi derdine bakıyorum bide insanların derdine yemin ederim boşa yaşıyorum ya

VenceremosBA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,692
911
113
Hocam imza atıyorum aynı fikirdeyim. Güzel bir 10 numara ve iyi asist yapabilecek takım kurulsun bu adam yine gol krallığına oynar sonraki sezon. Kafayı da rahatlatsin
Mesela beklere güzel orta yapabilecek oyuncular lazım. Keşke Ferdi'yi alabilsek örneğin. Bilmiyorum yani doğru düzgün set oyunu, 10 numara ve orta yapacak oyuncular olsaydı Avrupa'da daha iyi olabilirdik

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
279
63
Juventus 10 kişi kalmasa zor 5 atardı 10 kişiyle cinconu sahaya gömüp eliyordu sen futboldan anlamıyorsun.. Cimbom lu olduğun için duygusal yaklaşıyorsun. Bende cinconluyum ama doğru neyse onu söylerim
Kırmızı kartı kurayla vermediler, Keçiören'den çıkarıp geliştirdiğimiz adamı durduramadıkları için gördüler, ortada müthiş bir emek, ilmek ilmek kalitesi yükseltilmiş bir takım var. Çok şey istemiyoruz, tebrik de istemiyoruz sadece biraz saygı.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,108
2,861
113
İcardi gsden gitsin Avrupa'da Max 1 milyona kontrat belki bulur.
Aklı melekeleri zayıflamış, her sahada politiize edilmiş, bilimsel olarak 50 yıllık ömrü kalmış yok olmakta olan bir toplum der ki icardi kalsın
Neden
Sevdik, aşk adamı falan
Dünyadan tecrit edilme sebepleri ayan beyan budur

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,557
23,366
113
Bernardo holiganbetten 50k çektikten sonra sana birşey oldu dost

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
Galatasarayı bugünkü Galatasaray yapan icardidir ben olsam ömürlük sözleşme koyarım önüne

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
Bir de soyle Galatasaray ile ilgili durmadan konu açıyorsun cok merak ediyorum hayatında kac defa Lisanslı ürününü aldın kac defa maçına gittin

Yaritza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
279
63
İcardi gsden gitsin Avrupa'da Max 1 milyona kontrat belki bulur.
Aklı melekeleri zayıflamış, her sahada politiize edilmiş, bilimsel olarak 50 yıllık ömrü kalmış yok olmakta olan bir toplum der ki icardi kalsın
Neden
Sevdik, aşk adamı falan
Dünyadan tecrit edilme sebepleri ayan beyan budur
Bir jenerasyonu komple kendi takımının taraftarı yapacağını bilseler kulüpten hisse bile verirler.

Mario Gomez harika bir forvetti ama Beşiktaş'tan ayrıldığı gün Beşiktaş'a verdiği katkı bitti. Icardi ise Galatasaraylı yaptığı çocuklar üzerinden yarım asır sonra dahi Galatasaray'a katkı sağlamaya devam edecek. Bu satın alabileceğin ya da propagandayla elde edebileceğin bir şey değil.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
564
113
Icardi'nin kalması lazım ama Icardi'nin de artık kafasındaki sorunları bitirip form tutması lazım. İsteyince 10 dakikada asist gol yapabiliyor son maçtaki gibi.