Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Avukatı

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,684
6,785
113
İcra memurları gelmiş Uyapta 32 Bin TL Olan Borcu 120 Bin TL Demişler Kafalarına Göre Kendi Mi Yükseltiyor Bunlar Borcu
20260513_123327.jpg

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,684
6,785
113
Benimde 400 kalmıştı sonra öderim dedim salak gibi zaman geçirdim 8 bin oldu neyseki ödedim 3 gün sonrada e devletten silindi
Benimde yükseldi zatende uyapta 32 yazıyor tüm masraflar eklenince anlamadım birde tehdit etmişler birbirimizi yiyoruz şuan evdekilerle

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,512
1,637
113
İcra memurları gelmiş Uyapta 32 Bin TL Olan Borcu 120 Bin TL Demişler Kafalarına Göre Kendi Mi Yükseltiyor Bunlar Borcu
Ekli dosyayı görüntüle 973338
Kardeşim sinirliyim zaten munibtse akrabama denk geldim milletin içinde beni azarladı iş bulamdim diye sinir krizi geçiriyorum evde psikolojimi bozdu mk milletin içinde 120 bin o borç benim olsaydı o anı yaşamasaydim

sevemedim68

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
17
8
Benimde yükseldi zatende uyapta 32 yazıyor tüm masraflar eklenince anlamadım birde tehdit etmişler birbirimizi yiyoruz şuan evdekilerle
Reis valla mecbur ödicen yapcak bişey yok çalışıyorsan zaten maaştan kesilecek maaştan kesilse bile yükseliyor genede ben zar zor ödedim valla bela valla

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,684
6,785
113
Reis valla mecbur ödicen yapcak bişey yok çalışıyorsan zaten maaştan kesilecek maaştan kesilse bile yükseliyor genede ben zar zor ödedim valla bela valla
Ödenecek zatende 120 bin demişler aradım şimdi avukatlık bürosunu eve gelen avukatlarimiz yanlış soylemişler dedi

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,684
6,785
113
Birde tehdit etmişler bu sefer uyarıyoruz 2. De evinizdekileri Haciz ederiz demişler

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
Dayi avukat eve gelip senden başkasına borcun hakkında bilgi veremez git şikayetçi ol İstanbulda ateş hukuk bürosu babama borcumdan bahsetti diye borcumun 3 kati ceza yedirdim ben onlara salmayın boyle konuları peşine dusun ki sürekli rahatsız etmesinler

sevemedim68

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
17
8
Birde tehdit etmişler bu sefer uyarıyoruz 2. De evinizdekileri Haciz ederiz demişler
Öyle dediklerine bakma ödesin diye yapıyorlar ben hat almıştım ödemedim aradılar beni saat 3 gibi yola çıkıcaklar eve gelecekler dedi ödemezsen eşyalar filan alıncak dedi hiç bişey olmadı ödesin diye yapıyolar onu

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,775
1,427
113
Dayi avukat eve gelip senden başkasına borcun hakkında bilgi veremez git şikayetçi ol İstanbulda ateş hukuk bürosu babama borcumdan bahsetti diye borcumun 3 kati ceza yedirdim ben onlara salmayın boyle konuları peşine dusun ki sürekli rahatsız etmesinler
Bende turkcell avukatına ceza aldırdım kardeşimi aradılar diye

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,684
6,785
113
Benim borcum evde yoktum anneme demişler icra memurları birde kağıt imzalatmaya çalışmışlar

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,684
6,785
113
Öyle dediklerine bakma ödesin diye yapıyorlar ben hat almıştım ödemedim aradılar beni saat 3 gibi yola çıkıcaklar eve gelecekler dedi ödemezsen eşyalar filan alıncak dedi hiç bişey olmadı ödesin diye yapıyolar onu
Seni aramışlar bende eve gelmişler bende 3 kişi

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,059
18,089
113
Geçmiş olsun icrada ki borç bekledikçe faize biner durur. hatta borcu toptan kapatmadigin sürece ödedikce bile kalan borca faiz biniyor. 110-120 binlik borca maaşın 1/4 ü olarak 4-5 yıl 300-400k ödemişimdir. Arada hesaba bloke koyup aldıkları da hariç

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,582
9,938
113
Benim borcum evde yoktum anneme demişler icra memurları birde kağıt imzalatmaya çalışmışlar
Kim olursa olsun senin borcun hakkında senden başkasına bilgi vermeleri yasal degil örnek veriyorum senin kardeşinin bankaya borcun olsun kardeşinle beraber git borcun sorun kardeşinden imza almadan bilgi vermezler kolay degil oyle borcun var diye seni kimseye karsi küçük dusuremezler

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,510
2,981
113
Hocam hiç bişeye imza atma , telefonda hiç birşeye ödeme sözü verme. Şuan bankalar varlık fonu devretme aşamasında, son ay adliyeler tatile gidecek kime ne tutarsa gerisini boşver tecrübe edince kafa rahat eder. Evden kimse bişey alamaz o eskide kaldi

Denniss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
403
246
43
Evden hiç bir şey almazlar tamamen kokutma blöf ama gelmeyeceği anlamına gelmez maaştan keserler kafanı yorma. Para ödenir

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Geçmiş olsun icrada ki borç bekledikçe faize biner durur. hatta borcu toptan kapatmadigin sürece ödedikce bile kalan borca faiz biniyor. 110-120 binlik borca maaşın 1/4 ü olarak 4-5 yıl 300-400k ödemişimdir. Arada hesaba bloke koyup aldıkları da hariç
Geçmiş olsun. Maaşın 1/4ünü zaten veriyorsun hesaba bloke koymak adice bir şey.