Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Avukatı

jonbonjovi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
187
43
Birde tehdit etmişler bu sefer uyarıyoruz 2. De evinizdekileri Haciz ederiz demişler
Ayni olay başıma geldi 30k borç vardı iki kere haciz memuru geldi eve girip baktılar hatta ama üzerime kayıtlı hiçbisi olmadığı için babayı aldılar bende tehdit edildim borç şuan varlık fonunda 1.5 senedir felan 150 olmuş borç bu seferde hergün varlık fonu tehdit ediyo ama onlar da babayı alır yani kısacası üstüne kayıtlı araba ev arsa vs bişi yoksa dert etme tek sıkıntı eve gelip huzurunuzu kaçırmaları işte.

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,687
6,785
113
Ayni olay başıma geldi 30k borç vardı iki kere haciz memuru geldi eve girip baktılar hatta ama üzerime kayıtlı hiçbisi olmadığı için babayı aldılar bende tehdit edildim borç şuan varlık fonunda 1.5 senedir felan 150 olmuş borç bu seferde hergün varlık fonu tehdit ediyo ama onlar da babayı alır yani kısacası üstüne kayıtlı araba ev arsa vs bişi yoksa dert etme tek sıkıntı eve gelip huzurunuzu kaçırmaları işte.
Yaw annem olmasa sıkıntı yokta eve gelip duruyorlar kadının yüzünü eğdiriyorum ödeyecem mecbur yarın

jonbonjovi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
438
187
43
Yaw annem olmasa sıkıntı yokta eve gelip duruyorlar kadının yüzünü eğdiriyorum ödeyecem mecbur yarın
Diyorum ya dost tek sıkıntı o işte ama bana 2 kere gelip bidaha gelmediler her kapı çalındığı zaman aha geldiler diye açıyordum kapıyı bidahaki geldiğimizle polisle mahkeme kararıyla gelecez felan dediler hatta ama gelmediler ondan sonra varlık fonuna devredildi işte

fthozdil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
359
83
Birde tehdit etmişler bu sefer uyarıyoruz 2. De evinizdekileri Haciz ederiz demişler
Babayı ederler 16 tane icra kapattım 5 aydır kuruş borcum yok çok şükür, korkutma olayı bilerek öde diye haa yaparlar mı evet ama anında değil kararı yazısı ve masrafları var masrafları o an avukatlık bürosu cebinden ödüyor evde 2 tv varsa 1 ini alabilir kanunen vs. Neyse kısadan hisse kolay kolay uğraşmazlar lakin borca faiz bindikçe biner tek bir örnek vereyim 40 bini uyap da 139 bindi ödemesem daha da gidiyordu anlaştım 94 bine kapatmıştım sende anlaşma yoluna git avukatlık ücretinden indirim iste avukat bir arkadaşım dostun varsa yardım iste onları konuştur. Allah yardımcın olsun😉

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113
Bu işlerden dolayı ikametgah benim İstanbul'da. aldırmadım oturduğum yere.su an hacizlik bı durum yok olursa boş eve giderler

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,687
6,785
113
Bugün eve gitmek yok peder 2 saat bana kayar kesin yandık rezillik diz boyu sakın icralık olmayın biz gibi rezil kepaze olursunuz

Kedicik135

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,400
886
113
Banada kaç defa geldiler başını alıp gittiler😂 artık gelmektende vazgeçtiler