Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,751
8,792
113
hic bir sey yapamazlar
o kadar dert etme fazla yuz verme. suan odeme imkanim yok byyyy diyip kapatabilirsin. zirt birtta arayamazlar. gerci beni de cok aradilar zamaninda ama sonra engellediler :) benim kadar deli degilsen cok ugrasirsin.

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
hic bir sey yapamazlar
o kadar dert etme fazla yuz verme. suan odeme imkanim yok byyyy diyip kapatabilirsin. zirt birtta arayamazlar. gerci beni de cok aradilar zamaninda ama sonra engellediler :) benim kadar deli degilsen cok ugrasirsin.
Ya zaten ev adresim de eski oraya giderler ancak

mahmudu76

Şair
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
290
63

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,529
787
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Senden başkalarını aramaları suç , yani senin haricinde ablan veya aile birilerini arayıp taciz etmeleri suç

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,132
7,041
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
İcra devri bitti bi bok yapamazlar merak etme 3 yıldır hiç bi yere ödeme yapmadım artık aramaktan vaz geçtiler aileden başka kimseyi arayamazlar yasak şikayet et

mahmudu76

Şair
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
290
63

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,810
2,684
113
12 adet icram var hic bi cacik olmaz haciz kalkkali yıllar oldu

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,529
787
113
Evet ama arıyorlar hep
Sende şikayetçi olacağını söyle , aramalarınızı ses kaydına alıyorum de , banka hesaplarıma bloke koyabilirsin , maaşımın 4/1 ine haciz yapabilirsin
Ama benden başkasını arayamazsın de
Bidaha ararsanız şikayetçi olcam dersin
Bilerek aile yakınlarını arıyorlar ki , borçu kapatasın

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,132
7,041
113
Ödeme sözü verme ödemezsen içeri dahi girersin borcun var diye alttan alma ağzına geleni say bas engeli şikayet et aileden kimseyi aramaya hakları yok benim de yengemi aramışlardı ağzıma geleni saydım şimdi şikayet edim de sizi görün dedim daha da kimseyi adamadılar bende her yerden engelledim 3 yıldır bi bok olmadı haciz devri bitti rahat ol yani

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
Ödeme sözü verme ödemezsen içeri dahi girersin borcun var diye alttan alma ağzına geleni say bas engeli şikayet et aileden kimseyi aramaya hakları yok benim de yengemi aramışlardı ağzıma geleni saydım şimdi şikayet edim de sizi görün dedim daha da kimseyi adamadılar bende her yerden engelledim 3 yıldır bi bok olmadı haciz devri bitti rahat ol yani
Teşekkürler

mrmaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
432
129
43
Hiçbir şey alamazlar, gelirlerse ödeyeceğim dersin ama taahhüt imzalama.