Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,500
2,095
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Ee kral bozum yapılır nerede bozabilirim diye sora sora patırt oldun demek

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,291
3,638
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Ablani aramalari suç , cimer e yaz bir daha arayamazlar

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,930
11,287
113
Geçmiş olsun dost böyle bir konuşma yap

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,397
456
83
bir kere ev haczi hikaye.. aynı eşyadan 2 tane yada bilgisayar laptop gibi eşyaları alabilir.. o da avukatların işine gelmez.. beyaz eşya beyan koltuk gibi zaruri eşyaları artık hacz edemiyorlar. ablanda terslesin bir daha arayamazlar. cimere şikayet edecem desin.

rcpgdk315

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
170
67
28
Eşya alma isini unutun
2 değil 5 tane de olsa almazlar
Bir kere aldığı eşyayı satamıyor alsa birde ona nakliye ve depolama maliyeti giriyor
Zaten alamayacağı yada zor alacağı para onlar da biliyor
Bir de üstüne cebinden nakliye depolama parası mı verecek 😀
Esya para etmiyor ki zaten bugün 50 bine tv al
Yarın 10 bine zor satarsın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,776
2,297
113
Gider geliri karşılamadığı için alamazlar 1 nakliye 2 hamal 3 polis bunların hepsi masraf senden alacakları buzdolabı nakliye parasının yarısını karşılamaz yani avukat zarar edeceği yere gitmez + seni korkutup ne koparsak kar pesindeler

emre199612345

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
819
334
63
Şimdi şöyle borç yaptığın kurum senden başka irtibat numarası ister ablaninkini vermişsin aramaları normal eşya konusuna gelince aynı eşyadan 2 tane yoksa alamazlar borç bankaya vs ise yüklü miktar olursa banka en az zararla çıkmak için varlık fonuna verir o varlık fonuda senden o parayı bir şekilde alır benim tavsiyem git yapılandır bankaysa veya başka biryerse avukatla anlas ay ay taksitle ode

Ewoesen

ELBET B İ R G Ü N
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
936
487
63
can 28 29 tane ıcra dosyam oldu aynı anda hıc bırı evımı zıyaret etmedı degıstır nonu bak keyfıne hıcbısey yapamazlar ben tazmınat almasaydım hala beklıyor olacaklardı sırada :D çok şükür bıttı tum dosyalar

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
527
113
İkametini nufusdan değiştir hemen 1 milyonluk senet yaptır başkasından icraya koy maaştan kestir ki sıra onlara gelmesin sende akıllı davran.eve gelmezler gelirlerse birşeye imza atma sakin hapis cezası var her ay için ayrı ayrı 3 ay durum yok vs fakir edebiyati yap varlık şirketi hayatta eve gelmez seni korkutmuslar

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,233
1,847
113
Kumarı uyuşturucudan uyuşturucu kumardan Beter

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
574
93
Borç ne kadar dost. En son varlık şirketlerine devrolur ama bankalardan kart bile alamazsın. Faizler düştüğü zaman kredi alamazsın. Büyük kayıp bunlar. Borcu yapılandır öde bence.

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,835
987
113
Çift olan eşyaları ya komşuya çıkar yada çizik at almayackları şekilde kirlet

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
1,267
113
Borç ne kadar dost. En son varlık şirketlerine devrolur ama bankalardan kart bile alamazsın. Faizler düştüğü zaman kredi alamazsın. Büyük kayıp bunlar. Borcu yapılandır öde bence.

buda yalan eskiden evet bu olay vardi 500k icram vardi 7 banka

son icrami varlik fonunda 90k odedm 7 ay once kapattim

fair finans 25.000 limit cikti

yapi kredi 7500 kredi karti 500 ek hesap acti

nkolay 5000 tl 30 gunluk faizsiz kredi verdi

bu dedign eskidendi kral benm puanm 0 di kara listedeydm ama son borc kapandi bankalarada guncelleme attirdim 5 aya 1000 gordu puan..

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
574
93
buda yalan eskiden evet bu olay vardi 500k icram vardi 7 banka

son icrami varlik fonunda 90k odedm 7 ay once kapattim

fair finans 25.000 limit cikti

yapi kredi 7500 kredi karti 500 ek hesap acti

nkolay 5000 tl 30 gunluk faizsiz kredi verdi

bu dedign eskidendi kral benm puanm 0 di kara listedeydm ama son borc kapandi bankalarada guncelleme attirdim 5 aya 1000 gordu puan..
Hacı bankalara nasıl güncelleme attın? 1 sene oldu dosyayı kapatalı 150k kart alabildim sadece. Esnek vermiyor, kredi vermiyor. Varlığa düşürmedim. Bu güncelleme nedir

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
1,267
113
Hacı bankalara nasıl güncelleme attın? 1 sene oldu dosyayı kapatalı 150k kart alabildim sadece. Esnek vermiyor, kredi vermiyor. Varlığa düşürmedim. Bu güncelleme nedir

150k yine iyi almissin puanini yukseltmek yetmez

icra dairwsine gidiceksin benm zamaninda icraya dustugum bankalara borcum yoktur yazisi isticeksin genel veya her banka icin

obnuda subeye goturup benm bilgilerimi guncelleyin bakin,icra dairesinden borcu yoktur yazisi getrdim dicen genel merkeze faks,cekcek o gecmis deki borcu silcek

sen noemalde borcunu kapamissindir,ama icra dairwsi bankaya yazi gondermediyse bazne 1-2-3 tl lik bi borc kaliyor bankada 50 kurusluk faiz bile borc diye,gozukur onu tamamen,icra dairesine gidip kapattirip yazi alcaksin diceksinki banka hala.bende islemin gozukuyor yazi istiyor onu alip bankaya goturucen..

Der Leanderturm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,453
1,177
113
Alma olasiklari varmiydi
Öncelikle eğer dosyada kefil olan ablan vs değilse afedersiniz adminler ,SİKSEN ablanı arayıp taciz edemez gidip güzelce bir dilekçe hazırlıyorsun birini bağlı bulunduğu baroya diğerini savcılığa teslim ediyorsun sebepte kvkk . Kvkk gereği borçlu dısında kimseye bilgi verilemez .Sonra avukatı arayıp bir güzel dalga geçiyorsun bak bakalım kim kimin altından neyi alıyor diye

2. olarak icra mahkemesi ile yaşadığın yer arasında farklı il varsa farklı ile icraya gidilmiyor farklı ilden benim icra müdürü devamlı reddediyordu .

3. olarak borç senin ise ablan nüfusa gidiyor kardşeim artık benle yaşamıyor diyor seni evden ikamet olarak attırıyor . İcra gelse bile ablan nüfus kaydını gösteriyor diyor ki hayırdır kardeşim burda oturmuyor onlar da avucunu yalıyo r