Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
574
93
150k yine iyi almissin puanini yukseltmek yetmez

icra dairwsine gidiceksin benm zamaninda icraya dustugum bankalara borcum yoktur yazisi isticeksin genel veya her banka icin

obnuda subeye goturup benm bilgilerimi guncelleyin bakin,icra dairesinden borcu yoktur yazisi getrdim dicen genel merkeze faks,cekcek o gecmis deki borcu silcek

sen noemalde borcunu kapamissindir,ama icra dairwsi bankaya yazi gondermediyse bazne 1-2-3 tl lik bi borc kaliyor bankada 50 kurusluk faiz bile borc diye,gozukur onu tamamen,icra dairesine gidip kapattirip yazi alcaksin diceksinki banka hala.bende islemin gozukuyor yazi istiyor onu alip bankaya goturucen..
Dediğini anladım. Vakıfbanka borcum vardı. 6 ay önce öylesine bi findeks raporu aldım risk raporlu. Orda dediğin gibi 1 liralık 3 tane borç görünüyordu. Onu düzelttirdim. Yani sistemde borcum yok. Yine de kredi esnek felan vermiyorlar. Üzerinden zaman geçmesi lazım dediler ama bilmiyorum.

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
1,267
113
Dediğini anladım. Vakıfbanka borcum vardı. 6 ay önce öylesine bi findeks raporu aldım risk raporlu. Orda dediğin gibi 1 liralık 3 tane borç görünüyordu. Onu düzelttirdim. Yani sistemde borcum yok. Yine de kredi esnek felan vermiyorlar. Üzerinden zaman geçmesi lazım dediler ama bilmiyorum.

bazi bankalar bilerek kaldirmiyor tekrar vermeyelim diye onlarada soyle yaklasabilirsin teminatli kredi ksrti al

iceride paea birak faiz islettir veya 2+3 ay paran orda jaldikca sana kredi verir 20-25k sakla hesapda 2-3 ay yani,faturani filan ordan ode.

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
919
574
93
bazi bankalar bilerek kaldirmiyor tekrar vermeyelim diye onlarada soyle yaklasabilirsin teminatli kredi ksrti al

iceride paea birak faiz islettir veya 2+3 ay paran orda jaldikca sana kredi verir 20-25k sakla hesapda 2-3 ay yani,faturani filan ordan ode.
Kaldırmama durumu yok hocam risk raporum temiz. Yalnız dün vakıfta bir değişiklik fark ettim. Ama emin değilim verip vermediğini. 6 m sky limit tanımlanmış. 1,5 m kredi olarak 3,99 oran. 1 m çektirirse araba alacağım önce şubeye gitmem lazım.

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
1,267
113
Kaldırmama durumu yok hocam risk raporum temiz. Yalnız dün vakıfta bir değişiklik fark ettim. Ama emin değilim verip vermediğini. 6 m sky limit tanımlanmış. 1,5 m kredi olarak 3,99 oran. 1 m çektirirse araba alacağım önce şubeye gitmem lazım.

ins olur sen,yine iyi topwrlamissin :) venm puan 1200 gordu sonra basvuru yptm siye surekli 840 a dustu smdi pek biseyyok

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,363
3,430
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Senin borcun yüzünden ablanı veya aile biri etlerini aramaları suçtur uyar sonra tehdit et sizi mahkemeye verecem diyerek

kimmiskibu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
671
288
63
Herkesin de icra borcu varmış maşallah

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,738
980
113
Merhaba arkadaşlar bir icram varda baya aradılar polisle eve gelcez eşyaları alcaz falan dedi avukat bende 2 tane yoksa alamazsiniz hakkınız yok diyorum görürsünüz dediler ablamı da hergun arıyorlar böyle birşey yapabilir mi acaba
Yorumları okudum biraz fazla korkmuşsun korkma bir şey olmaz. Ben kumarda milyon borca giren kişinin yıllarca oynadığını biliyorum. Bişi olmaz. Ama ödemeye çalış sürekli üstüne koyuyorlar.

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
827
113
Öncelikle, gelmesine gelirler. O dönem geçti diye bir şey yok maalesef ama ikamet adresin farklı bir yerse bir şey yapamazlar adres ile alakalı. Hukuk bürosu da ailenden birilerini arıyorsa; Tarih, saat, arayan numara, hukuk burosunun ismi vs. Ne var ise al dava aç kvkk'dan senin borcun için hiç kimseyi aramaya hakları yok suç izliyorlar. Maddi manevi tazminat açarsın.
Zamanında ben dava açmadığım icin pişmanım.

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
Öncelikle, gelmesine gelirler. O dönem geçti diye bir şey yok maalesef ama ikamet adresin farklı bir yerse bir şey yapamazlar adres ile alakalı. Hukuk bürosu da ailenden birilerini arıyorsa; Tarih, saat, arayan numara, hukuk burosunun ismi vs. Ne var ise al dava aç kvkk'dan senin borcun için hiç kimseyi aramaya hakları yok suç izliyorlar. Maddi manevi tazminat açarsın.
Zamanında ben dava açmadığım icin pişmanım.
Gelseler de birşey yapamıyorlar ama sanirim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Hiç bir bok yiyemezler hanımefendi. Aynı eşyadan 2 tane yoksa alamazlar. Kaldı ki geleceklerini de sanmıyorum. Korkutma amaçlı böyle diyorlar
Fikret Orman zamanında Beşiktaş başkanının odasına girip eşyaları icra memurları almaya çalıştıydı bi dönem. Kapıyı kilitleyip anahtarı saklamışlardı

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,312
2,313
113
Dostlar bende bi arkadaşim için sorucam 2 senedir icra dosyası açık maaşından dörtte biri kesiliyor faizi ile beraber 215k imiş borcu maaşındaki kesinti faizden ötürü borcu eritmiyor doğal olarak bu döngü ölesiye kadar devam mı ediyor bu durumu yaşayan varmı ?

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
Hayır, yaparlar. Ben askerdeyken gelmişler yapacaklardı ama ödeyeceğim döneme geldiği için ödeyeceğim dedigim zaman bir sey yapılmadı.
Hım anladım aynı eşyadan 2 tane varsa alırlar ama bildiğim kadariyla

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
827
113
Dostlar bende bi arkadaşim için sorucam 2 senedir icra dosyası açık maaşından dörtte biri kesiliyor faizi ile beraber 215k imiş borcu maaşındaki kesinti faizden ötürü borcu eritmiyor doğal olarak bu döngü ölesiye kadar devam mı ediyor bu durumu yaşayan varmı ?
cümlenin sonunu anlamadım aga
Ödeme yaptığı sürece, faiz işliyor ve rakam hiç düşmüyor mu demek istiyorsun? öyle diyorsan maaştan ödeme alınırken sorun olmaz, sonsuz döngü değil yani

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,588
28,201
113
Maalesef miktar yüksek kesinti düşük olunca borç çoğu zaman yerinde sayıyor. Bir ara para bulup kendisi bir kereden kapatıp kurtulması lazım

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,571
827
113
Hım anladım aynı eşyadan 2 tane varsa alırlar ama bildiğim kadariyla
eşyaların ihtiyaclik durumuna bakar. Hatta bazı temel ihtiyaç olan eşyaları alamıyorlar diye hatırlıyorum. Zaten ikametin şu an oturduğun adreste değilse bir şey yapamazlar. Resmi adres neresi ise ancak oraya islem yapabilirler.