Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Dosyası

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,312
2,313
113
cümlenin sonunu anlamadım aga
Ödeme yaptığı sürece, faiz işliyor ve rakam hiç düşmüyor mu demek istiyorsun? öyle diyorsan maaştan ödeme alınırken sorun olmaz, sonsuz döngü değil yani
Maaşından kesinti oluyor ama dosya açık olduğu için faiz işlemeye devam ediyor o yuzden borc aşırı az düşüyormuş

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
776
265
63
eşyaların ihtiyaclik durumuna bakar. Hatta bazı temel ihtiyaç olan eşyaları alamıyorlar diye hatırlıyorum. Zaten ikametin şu an oturduğun adreste değilse bir şey yapamazlar. Resmi adres neresi ise ancak oraya islem yapabilirler.
Anladım evet oturduğum adres farklı

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,574
28,193
113
Kapatamazsa git gide büyüyor o zaman borcu doğrumu anladım gaddar
Yok büyüme olmaz, Eva AVM gibi yasal tefecilik yapan yer değilse azalır hatta ama dediğim gibi taksit şeklinde kesilmeye başlanmasına rağmen faizi durdurmayan ve aylık faiz işleten yerlerde ancak faiz kısmı kapanır, ana borç sürekli yerinde sayar

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,312
2,313
113
Yok büyüme olmaz, Eva AVM gibi yasal tefecilik yapan yer değilse azalır hatta ama dediğim gibi taksit şeklinde kesilmeye başlanmasına rağmen faizi durdurmayan ve aylık faiz işleten yerlerde ancak faiz kısmı kapanır, ana borç sürekli yerinde sayar
Eva değil galiba gelecek varlıktı ismi ne kadar süre faiz işler peki takriben ne kadarda faizi kapanır varmı bi fikrin

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Bankalar dünyanın en gahpe kuruluşlarıdır. Sürekli kredi vermeye çalışırlar ve istemiyorum, ilgilenmiyorum cevabıyla da tatmin olmazlar. Öyle bir tavırları vardır ki sanki borç değil de hibe veriyormuş gibidirler

Reklamları da çok aşırı antipatik. Sanki sanırsın ki yardım kuruluşları. Halbuki her banka ister ki sen borcunu ödeyeme ve faiz işlesin. Bu faizlerle kredi almak ta zaten intihar etmek demek. Kredi çekip kuracağınız hangi iş parayı 1 yılda amorti edebilir ki. Böyle bir mantık yok abi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,574
28,193
113
Eva değil galiba gelecek varlıktı ismi ne kadar süre faiz işler peki takriben ne kadarda faizi kapanır varmı bi fikrin
Gelecek varlık ise toplu ödemede ciddi indirim ile kapatabilir. Onlar aylık ödemeye yerine peşin olarak çok daha düşük tutarı bile kabul ederler. Onun dışında onların faiz olayı her yılın sonunda yansıtılıyor diye biliyorum

mavs1341

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
612
93
en sevdiğim konular :D 5 yıl kamuda icra katibi çalışıp, istifa etmiş ve hala hukuk bürosunda çalışan birisi olarak cevaplıyorum :D borç şahsidir ve bir başkasının aranması aykırı bir durumdur. bu sebeple bağlı olduğu baroya şikayet edebilirsin. ceza alır hukuk bürosu. evde ikinci veya lüks sayılabilecek bir eşya yoksa herhangi bir haciz işlemi olmaz. varsa da tutanağa yazarlar ve yediemin olarak sana bırakmaya çalışırlar. yedieminde emanetçisi olmak gibi denilebilir haczedilen eşyaların. Bir sonraki haciz esnasında o eşyalar yerinde olmak zorundadır. bu sebeplerden dolayı tutanakları imzalamamak (imtina etmek) en mantıklısıdır. haciz için geldiklerinde kesinlikle taahhüt vermemenizi öneririm. hapis cezasıyla karşılaşırsınız gerekli taahhütleri yerine getiremezseniz. son olarak şunu ekleyeyim. ev hacizleri tamamen taciz maksatlıdır. her avukat evden bahse konu meblağlarda eşya çıkmayacağını bilir. olabildiğince sıkıştıralım, bir an önce ödesinden öte bir durum değildir. diğer aile fertlerini arama sebepleri de bundan ibaret. başka bir soru vs. olursa cevaplamaya çalışırım.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,312
2,313
113
Gelecek varlık ise toplu ödemede ciddi indirim ile kapatabilir. Onlar aylık ödemeye yerine peşin olarak çok daha düşük tutarı bile kabul ederler. Onun dışında onların faiz olayı her yılın sonunda yansıtılıyor diye biliyorum
Sagolasin gaddar