Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
767
113
Arkadaşlar tiktoka bir video attım bugün dedimki icra borcunuz varsa ödemeyin yiyin için gezin falan baya bi izlenme aldı.Bu söylemlerim suç oluştururmu? Yapay zekaya sordum tek başına bu öneri niteliğinde suç olmaz diyor ama mal kaçırma bilmem ne benzeri şeylere yardım edince suç oluyormuş.Sizce benim bu söylemlerim suç teşkil edermi???

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
70,826
37,370
113
Arkadaşlar tiktoka bir video attım bugün dedimki icra borcunuz varsa ödemeyin yiyin için gezin falan baya bi izlenme aldı.Bu söylemlerim suç oluştururmu? Yapay zekaya sordum tek başına bu öneri niteliğinde suç olmaz diyor ama mal kaçırma bilmem ne benzeri şeylere yardım edince suç oluyormuş.Sizce benim bu söylemlerim suç teşkil edermi???
Sen bir doktora görün ya

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
O kadar da korkma

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,875
1,128
113
Açiklama kısmına ytd değil yazdıysan sıkıntı yok devam

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
464
83
hukuken suç oluşturmazda kul hakkına teşvikten ahirette baya bir başın ağrır dostum

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,809
981
113
Ben odemiyorum 7tane dosyam var 2sene sonra zaman aşımına geçecek 8yil oldu 10senede siliniyor icralar

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
767
113
Hukukdan anlayan biri varmı cevap verebilirmi??

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Ben odemiyorum 7tane dosyam var 2sene sonra zaman aşımına geçecek 8yil oldu 10senede siliniyor icralar
Yanlış bilgi vermişler sana be güzel kardeşim alacaklı alacağından vazgeçerse silinir avukat her sene düzenli olarak dosyanı yenilerse ömür boyuda kapanmayabilir hatta ve hatta dosyan kapanmış bile görünse zaman aşımından kapanmış olsa bile avukat tekrar açtırabilir borç ödenmediği sürece tüm yetkiler avukattadır.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Hukukdan anlayan biri varmı cevap verebilirmi??
Hiç birşey olmaz müdür bir tane avukat hayatın bütün buglarını her gün reels atıyor başı Ağrısa onun ağrırdı, onun sayesinde ülkede dolandırıcılık seviyesi arttı 😆

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,037
767
113
Hiç birşey olmaz müdür bir tane avukat hayatın bütün buglarını her gün reels atıyor başı Ağrısa onun ağrırdı, onun sayesinde ülkede dolandırıcılık seviyesi arttı 😆
Ya herkes birbirini şikayet etmeye yer arıyor bu devirde şimdi bi enayi çıkar derki ben bunun videosunu izledim zarara girdim tazminat davası falan açmaya çalışır

Ferdinyoo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,342
1,304
113
Ödemekte sıkıntı ödedik hesaptaki bloke kalkmıyor ödemesem ne kredi kullanabiliyoruz ne başka bişey