Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
391
452
63
Dostlar borcum vardı fatura maaştan her ay kesiyor geçen haftada alel acele aradılar eve gelecez dediler ödeme olmazsa karsikaya 2 . İcra dairesi ddohan hukuk diye biiyer böyle bir hakları var mı sizce ben konyadayim böyle pat diye eve icra gelmesi oluyor mu düzenli maaştan kesiliyor zaten arada ödemede yapıyorum 50 bin kaldı borcum zaten 150 den

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,043
386
83
Dostlar borcum vardı fatura maaştan her ay kesiyor geçen haftada alel acele aradılar eve gelecez dediler ödeme olmazsa karsikaya 2 . İcra dairesi ddohan hukuk diye biiyer böyle bir hakları var mı sizce ben konyadayim böyle pat diye eve icra gelmesi oluyor mu düzenli maaştan kesiliyor zaten arada ödemede yapıyorum 50 bin kaldı borcum zaten 150 den
Eve falan gelmezler sadece korkutuyorlar, eve gelse bile alacağı birşey yok o yüzden gelmezler, bu konuda tecrübelerime güven, ödeme yap o şekilde davranıyorlar

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
391
452
63
Eve falan gelmezler sadece korkutuyorlar, eve gelse bile alacağı birşey yok o yüzden gelmezler, bu konuda tecrübelerime güven, ödeme yap o şekilde davranıyorlar
Ya eve gelmeleri bukadar çabuk mu aq ordan bulundugum ilim icra dairesine yazı yaziyor orası.belirli.gun çıkıyor birde düzenli kesiliyor her ay zaten korkutmak için yaptıklarını düşünüyorum

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
823
725
93
Ya eve gelmeleri bukadar çabuk mu aq ordan bulundugum ilim icra dairesine yazı yaziyor orası.belirli.gun çıkıyor birde düzenli kesiliyor her ay zaten korkutmak için yaptıklarını düşünüyorum
kanka farklı şehirde ise şehrinde bulunan talimat icra dairesine yazı yazıyorlar eskiden tak diye gelebiliyorlar şimdi mahkeme onayından sonra ev haczi yapılabiliyor, ama borcu ödüyorsun daha hızlandırman için korkutma olarak söylemiş olabilirler uyaptan takip et dosyanı eğer talimat yazısı görürsen bilki gelicekler

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
391
452
63
kanka farklı şehirde ise şehrinde bulunan talimat icra dairesine yazı yazıyorlar eskiden tak diye gelebiliyorlar şimdi mahkeme onayından sonra ev haczi yapılabiliyor, ama borcu ödüyorsun daha hızlandırman için korkutma olarak söylemiş olabilirler uyaptan takip et dosyanı eğer talimat yazısı görürsen bilki gelicekler
Borcumu düzenli ödüyorum her ay maaştan kesiliyor bende öyle biliyorum mahkeme onayı gerekiyor ama tutar çok düşük 150 den 50ye düşürdüm pat bugün gelecekler yarın gelecekler böyle iş olur mu

Gozgoz3525

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,626
1,209
113
Borcumu düzenli ödüyorum her ay maaştan kesiliyor bende öyle biliyorum mahkeme onayı gerekiyor ama tutar çok düşük 150 den 50ye düşürdüm pat bugün gelecekler yarın gelecekler böyle iş olur mu
Benim 15 yıldır borcum var kimse gelmiuor

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
745
531
93
Biri böyle tehdit etti maaşını alıcam gibisinden gittim sigortayı iptal ettim şimdi peşimde dolanıyor yapı kredi bu oç hiç bir şekilde R yapmayın dünya hayatı canınızı mı alacaklar

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,435
2,738
113
valla benim 7 senedir icram var her ay eve gelcez diyolar bi misafir edemedik :D

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,445
1,164
113
Biri böyle tehdit etti maaşını alıcam gibisinden gittim sigortayı iptal ettim şimdi peşimde dolanıyor yapı kredi bu oç hiç bir şekilde R yapmayın dünya hayatı canınızı mı alacaklar

gerek yokki kimse swnin maasini alamaz :) hür bi insansin sen kurallar belli sigortali calisan %25 ini keser en fasla yapabolcegi bu bide ustune mal,varsa bloke koyar senin hicbiseyini alip satamaz :)

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,445
1,164
113

bana bi kere teb gelmisti eve ben yoktm geldiler baktilar gitmisler :) cunki ev benm degil babamin gelme hakki varmi,var ancak senin malin mulkun sana ait deglse korkutmak icin gelir ama evden esya alalim goturelim devri bitti tayyip baba o konuda duzene soktu en azndan..

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Düştüğün avukatın itliğine kalmış,gelsede haciz işi olmaz,tutanak tutarlar giderler,bakma gelemez diyenlere,icra dairesi ile avukatın kafa yapısına kalmış bir durum,iş bankasından 100 küsür vardı 2022 de avukat bir kere aradı başka aramadı,qnbden kredi kartı vardı icra takibi başladıktan sonra 3 kere geldi ama tutanak tutup gidiyorlar,fakat o gel git dosya masrafları tebligat hepsini sonra sen ödüyorsun.

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,435
2,738
113
yaw kardeşim şimdi seni sınıyorlar ödeyecenmi diye sen ödeme faizleri de düsürücekler sana boşuna odemissin 150bini ödemesen hiç 2 sene sonra on yapılanıdrırlardı yine 50 öderdin :D

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,594
4,528
113
Dost benimde 200 k icram var aldırma takma bişey alamzlar eve gelirlerse bu videoyu at onlara