Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
333
83
Arkadaşlar merhaba bundan 1 hafta önce evshoptan telefon sipariş ettim onay süreci herşey geçti şubeye teslim etmişler telefonu ben bunun iptalini istiyorum ama iptali olmaz falan şubeye teslim edildi adınıza imei fatura kesildi gibi şeyler söylediler konuşmalarında buraya bırakırım burdan icra falan olur mu ben daha telefonu teslim almadım bişeye imza atmadım?IMG_0444.png

Ekli dosyalar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,526
15,652
113
Tüketici mahkemesine dava açacaksın bi kaç aya sonuçlanır. 14 gün içinde cayma hakkın var yasal olarak.

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,125
3,486
113
Arkadaşlar merhaba bundan 1 hafta önce evshoptan telefon sipariş ettim onay süreci herşey geçti şubeye teslim etmişler telefonu ben bunun iptalini istiyorum ama iptali olmaz falan şubeye teslim edildi adınıza imei fatura kesildi gibi şeyler söylediler konuşmalarında buraya bırakırım burdan icra falan olur mu ben daha telefonu teslim almadım bişeye imza atmadım?Ekli dosyayı görüntüle 973855
Senin bayiye gidip imzaladigin sey telefonu taksitli olarak almak zaten . kagitta vadeleri bile yazan bir dunya kagit imzalatitorlar . sonra Sahada arastirip onayliyorlar. Senin sonuc olumlu cikinca evraklari isletip telefon kitlemisler . yani senin haberin yok Ben sadece arastirin dedim diye attigin imza yok ortada . tek yardimci olacak yer subeye gitmen itiraz etmen

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
333
83
Senin bayiye gidip imzaladigin sey telefonu taksitli olarak almak zaten . kagitta vadeleri bile yazan bir dunya kagit imzalatitorlar . sonra Sahada arastirip onayliyorlar. Senin sonuc olumlu cikinca evraklari isletip telefon kitlemisler . yani senin haberin yok Ben sadece arastirin dedim diye attigin imza yok ortada . tek yardimci olacak yer subeye gitmen itiraz etmen
Şubeye gitsem bana direk telefonu kakalamazlar değil mi