Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,507
4,463
113

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,859
17,917
113
Goruyonmu toprağım adam bide küfür ediyo sanki gotvereni zorla konuya bak diye zorluyoz
Yav parası olan roll açar çekiliş açar, olmayan, canı sıkılan muhabbet konusu açar niye bu kadar takıyorlar anlamış değilim. Vatan millet konusu yapmaya gerek yok. Kime ne zararı var ki böyle muhabbet konularının

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,507
4,463
113
Yav parası olan roll açar çekiliş açar, olmayan, canı sıkılan muhabbet konusu açar niye bu kadar takıyorlar anlamış değilim. Vatan millet konusu yapmaya gerek yok. Kime ne zararı var ki böyle muhabbet konularının
Baba adamın derdi farklı kumarda sikmişler gelmiş burda hirsini çıkaracak yer ariyo sanki zorla konuya bak diye zorluyoz adamı

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,859
17,917
113
Gardasim gidip para kaybetmiş geliyo burda kufur ediyo sanki zorla konuya bak diyoz adama silah dayiyoz sanki
Bosver dost,
Roll takip edersin dilenci derler,
Muhabbet konusu açarsın deli derler,
Doğru olanı savunursun yalaka derler,
Dolandırıcı olana ayna tutarsın huzur bozuyor derler,
Derler de derler ne hikmetse bu diyen büyük beyefendi iş insanları 24 saatte forumda avare gibi dolanirlar.

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,507
4,463
113
Bosver dost,
Roll takip edersin dilenci derler,
Muhabbet konusu açarsın deli derler,
Doğru olanı savunursun yalaka derler,
Dolandırıcı olana ayna tutarsın huzur bozuyor derler,
Derler de derler ne hikmetse bu diyen büyük beyefendi iş insanları 24 saatte forumda avare gibi dolanirlar.
Dost 1.5 senedir forumdayim bir kişinin rolüne katilmamişimdir yada kimseden para istememişimdir bir kişinin konusuna dahi az önce bu herifin yaptığı gbi onur kırıcı veya şahsına kimsenin küfür etmemişimdir günde yuztane konu açılıyo begenmedigim veya ilgilenmedigim konuya göz geçiririm beğenmezsem yorum dahi yazmam ama bak adam benim konuya gelip küfür etmiş sanki silah dayiyoz adama benim konuya yorum yazsın diye

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,859
17,917
113
Dost 1.5 senedir forumdayim bir kişinin rolüne katilmamişimdir yada kimseden para istememişimdir bir kişinin konusuna dahi az önce bu herifin yaptığı gbi onur kırıcı veya şahsına kimsenin küfür etmemişimdir günde yuztane konu açılıyo begenmedigim veya ilgilenmedigim konuya göz geçiririm beğenmezsem yorum dahi yazmam ama bak adam benim konuya gelip küfür etmiş
Forumda konu başlıkları var zaten ona göre içeriğini paylaşıyorsun. O geliyor yok niye böyle niye söyle, yav kardeşim diyeceğin bir sözün varsa usulca gel de, elestireceksen eleştir, girgirsa gırgır, yap yorumunu geç, niye konu açıyorsun diyor adam yav babanın arsası mi tarlası mi sana mi soracak adam adminler burada görüyorlar zaten herseyi, bu kadar küfürvari söylem, kindarlik, nefret söylemi niye harbiden anlayamıyorum.

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,507
4,463
113
Forumda konu başlıkları var zaten ona göre içeriğini paylaşıyorsun. O geliyor yok niye böyle niye söyle, yav kardeşim diyeceğin bir sözün varsa usulca gel de, elestireceksen eleştir, girgirsa gırgır, yap yorumunu geç, niye konu açıyorsun diyor adam yav babanın arsası mi tarlası mi sana mi soracak adam adminler burada görüyorlar zaten herseyi, bu kadar küfürvari söylem, kindarlik, nefret söylemi niye harbiden anlayamıyorum.
Dost ben 7/24 forumdayım günde 300 tane konu açılıyo örnek veriyorum konu içeriğine bakıyorum ilgimi çekmezse yorum yazmıyorum afedersin konuya girip bu herif gibi insanların şahsına küfür etmiyorum

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,176
53,969
113
İstediğin konuyu ac kimse sana konuda küfür edemez kimsenin hakki yok buna sende karşılık verme sikayet et gerekeni yaparlar

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,859
17,917
113
Dost ben 7/24 forumdayım günde 300 tane konu açılıyo örnek veriyorum konu içeriğine bakıyorum ilgimi çekmezse yorum yazmıyorum afedersin konuya girip bu herif gibi insanların şahsına küfür etmiyorum
Bosver dost hiç kafana takma. Çoğu adam şu forumda muhabbet etmesini bilmiyor. Hayata dair güncel bir olaydan veya eski bir zamana ait bir şeylerden bahsedip konu açtığın vakit, adam konuya para var mı yok mu diye geldiği için anlık sinirlenip çatabiliyor sana. Bana para ver boş konuşma demeye çalışıyor aklinca. Bunu diyen adamlar hayatlarının her döneminde ağlayıp zîrlamaktan başka bir baltaya sap olamamış adamlar hep.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,176
53,969
113
Bosver dost hiç kafana takma. Çoğu adam şu forumda muhabbet etmesini bilmiyor. Hayata dair güncel bir olaydan veya eski bir zamana ait bir şeylerden bahsedip konu açtığın vakit, adam konuya para var mı yok mu diye geldiği için anlık sinirlenip çatabiliyor sana. Bana para ver boş konuşma demeye çalışıyor aklinca. Bunu diyen adamlar hayatlarının her döneminde ağlayıp zîrlamaktan başka bir baltaya sap olamamış adamlar hep.
Zaten baltaya sap olmus adamlar olsalar durup dururken bir insana neden küfür etsinler ki dost