Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,961
62,069
113
Arkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Screenshot_20260513_114337_WhatsApp~2.jpg

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,083
1,537
113
Arkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 973327
Borcun yok mu Hacı ? Durduk yere gelmez bu

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,125
3,486
113
Adliyeden gelen polisle cilingirle gelmiyormu kardes?senin kapini acmana kaldiysa kimse kapiyi acmazki.o zamanda kimsenin evine haciz gelmez.hani haciz kalkmisti
Ilkinde direk kapiyi dagitmamislar buyuk ihtimal evde eskiydi ugrasmamislar, tekrar gelirler kapiyi acsinlar bir dahakine evde hicbirseyden 2 tane olmasin . tutanak tutup kayit alirlat birsey goturmezler

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,125
3,486
113
Benim deil bro komsunun bu benim adim m ile basliyo bu u ile basliyo.borcu var kredi karti borcuymusda.hani haciz yok artik deniyordu onu ogrenmeye cslisiyorum ben
Haciz var tasima ile ugrasmiyor iceri girip kayit alip ev hanesinsen bir kisiye yediemin yaparlar . o esyalar satilamaz , birsey olursada yediemin yapan kisi suclanir olay bu

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,367
1,123
113
Arkadaslar komsunun kapisina 2 kisi gelmis (uzerinde ... adliyesi yazan bi aracla ) kapiyi siddetli bi sekilde calmislar gelenler onlarda korkup acmamis sonra bu kagidi birakip gitmisler.bide sms atmislar gitmeden once.borc kredi karti borcuymus.birakilan kagidi ss aldim paulasiyorum bilen varsa bilgi verirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 973327

girselerdi,daha iyiydi girip bakarlar ayni esyadan iki tane bulamicaklari icin geric gidiceklerdi cogu banka gidis islemleruyle ugrasniyor artik cunki ek bi dosya masrafi cikuyor ama ozel bankalar gelir teb asla birakmaz

ama bidaha gelirlerse acsin imkanim yok durumun olunca oducem desin sorun olmaz yasal olarak haklari gelmeleri ama asla bi urun veya bisey alip gidemezler.. amac korkutup parayi bulup odemesi

geleb kagidada 7 gun icinde itiraz hakki var ederse yapilandirma yapilip duzenli bi sekilde odeme yapilabilir.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,197
113
Ödeme sözü verilmiş muhtemelen, adliye yazan arabayla gelindiyse gerçektir.
Keşke kapıyı açsaydı şimdi gel git memur ücretinide geçirecekler borca , birdaha gelirler bu süreçte evde iki tane olan TV vb şeyler varsa gelene kadar komşuya yada bir tanıdığa kaçırsın , yada borçlu kişi nüfus müdürlüğüne gidip ikametgahtan kendini sildirsin.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
109,961
62,069
113
girselerdi,daha iyiydi girip bakarlar ayni esyadan iki tane bulamicaklari icin geric gidiceklerdi cogu banka gidis islemleruyle ugrasniyor artik cunki ek bi dosya masrafi cikuyor ama ozel bankalar gelir teb asla birakmaz

ama bidaha gelirlerse acsin imkanim yok durumun olunca oducem desin sorun olmaz yasal olarak haklari gelmeleri ama asla bi urun veya bisey alip gidemezler.. amac korkutup parayi bulup odemesi

geleb kagidada 7 gun icinde itiraz hakki var ederse yapilandirma yapilip duzenli bi sekilde odeme yapilabilir.
Gelen kagitta tarih yok o dikkatini cektimi tarih kismini bos birakmislar

Gizlitakip

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
195
43
Ödeme sözü veren bir kağıda falan imza attıysa o yüzden o şekilde gelmiş olabilir komşunun bu yüzden yakalama kararı bile olabilir.