- 1,686
- 1,379
- 113
sa hadi kredi patlattım 90 günü geçti hukuk bürosundan falan arıyolar işe yeni girdim para yok bundan sonraki süreçte noluyor varlık fonuna mı düşürmek mantıklı
Öyle varlık fonuna düşürmek oluyor mu sigortalı isteysen işyerine tebligat gelir maasin 1/4 haciz koyarsa hadi kredi patlattım 90 günü geçti hukuk bürosundan falan arıyolar işe yeni girdim para yok bundan sonraki süreçte noluyor varlık fonuna mı düşürmek mantıklı
Yapilandirma yaptir yapiyorlarsa yarin bir gün hiçbir sekilde baska yerlerdende kredi esnek hesap kart vs alamassin ayrica sgk li çalışıyorsan maasin 1/4 kesilirsa hadi kredi patlattım 90 günü geçti hukuk bürosundan falan arıyolar işe yeni girdim para yok bundan sonraki süreçte noluyor varlık fonuna mı düşürmek mantıklı
Hiçmi calışmıyorsun 7 yıldır maastan kesmeleri gerekir7 yıldır kredi borcum var inadına odemiyorum hala ararlar geçen kurban bayramı geliyor diye indirim var dedi öyle işte..
Yok calsmyrm bu asgari ücrete çalışmam ama gelirim var başka yerlerdenHiçmi calışmıyorsun 7 yıldır maastan kesmeleri gerekir
Aynen doğru diyorsun sadece sicili bozulur bir daha ihtiyacı olursa hiç bir bankadan kredi çekemezbişey olmaz
Varlık fonları iş yerine icra kesinti kağıdı yollayamaz icra müdürlüğü yollayabilir sadece bu fonlar şirket benim vardı 8 sene sonra dosya düştü 🤣 fabrikaya kağıt vs gönderme olmadıHiçmi calışmıyorsun 7 yıldır maastan kesmeleri gerekir
Varlık fonuna düşmeden banka ile anlaşıp yapılandırma yap öde bitir. Yoksa maaşın 1/4 ünü öde öde bitmez Kalan bakiyeye sürekli faiz biner durursa hadi kredi patlattım 90 günü geçti hukuk bürosundan falan arıyolar işe yeni girdim para yok bundan sonraki süreçte noluyor varlık fonuna mı düşürmek mantıklı
Sigorta girişi olmadan çalışıyorsa birşey alamazlarHiçmi calışmıyorsun 7 yıldır maastan kesmeleri gerekir
Bankayla anlaş yapılandırma yaptır borcu öde sürekli önüne gelir varlık fonuna da 2-3 yıldan önce düşmez SGK olduğu sürece maaşına haciz gelir zaten SGK siz işte calisiyorsan 3 yıla duser varlık fonunasa hadi kredi patlattım 90 günü geçti hukuk bürosundan falan arıyolar işe yeni girdim para yok bundan sonraki süreçte noluyor varlık fonuna mı düşürmek mantıklı
Aynen 7-8 yılı gözden çıkarıyorsun sgk siz çalışmayı ödemeSigorta girişi olmadan çalışıyorsa birşey alamazlar
gidiceksin seni arayan avukatla ödeme konusunda uzlaşı sagylacaksın kaçmaya devam edersen kredi borucun faizi artar ayrıca avukat ücretide sana kalırsa hadi kredi patlattım 90 günü geçti hukuk bürosundan falan arıyolar işe yeni girdim para yok bundan sonraki süreçte noluyor varlık fonuna mı düşürmek mantıklı
Varlık fonuna düşeceğine bokun içine düş daha iyiVarlık fonuna düşene kadar ohoooo
90 günü geçmiş bankadan çıkar o iş artık avukata geçer yapılandırma falan yok banka zaten konuyla ilgilenmez avukat koparacagını koparmaya bakar artıkBanka avukata senin dosyayı vermediyse git bankayla alacak servisiyle yapılandır tek çözümün o senin en kısa yoldan öyle çözersin
Borcun bulunduğu icra dairesine gidip oradan kapatıp kapattığına dair evrak Alman gerekirDostlar bilen varsa yardımcı olabilir mi 3 sene öncesinden borcum icraya düşmüştü 2 sene oldu ödeyeli dosyalar hala açık duruyor avukatı aradım dosya harcı felan ödemen gerekiyor vergi dairesine dedi bu miktar ne kadar acaba çalıştığım için vergi dairesine felan da gidemiyrm