Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu İddacı 500 TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onurfener77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
902
188
83

erenak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
225
198
43
Deneme bonusu aktarımları sonlanmıştır. Güncel yatırımlarınız ile işlemlerinize devam edebilirsiniz. Bol şanslar dilerim bir problem halinde saniyeler kadar uzağınızdayız.

emrahdursun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
235
43
Deneme bonusu aktarımları sonlanmıştır. Güncel yatırımlarınız ile işlemlerinize devam edebilirsiniz. Bol şanslar dilerim bir problem halinde saniyeler kadar uzağınızdayız.
Site sahte ne bonusu buradaki insanlar salak değil gjt kendin oyna anladnmi yazık burdakininsanlarin hesabı senin yüzünden sikintya gryorn ubnelgin lüzumu yok

Absolut44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
181
62
28
Konu kilitlensin boşa üye olmayın arkadaşlar net dolandırıcı bunlar

erenak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
225
198
43
Site sahte ne bonusu buradaki insanlar salak değil gjt kendin oyna anladnmi yazık burdakininsanlarin hesabı senin yüzünden sikintya gryorn ubnelgin lüzumu yok
Dayı bana niye sallıyorsun üye oldum bunu yazdı kopyalayıp yapıştırdım insanlar boşa üye olmasın diye attim niye gerildin bu kadar

ibokurt02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
349
63
Olum böyle sahtekar siteleri paylaşmayın harbi söverim bak

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,900
5,726
113
500 tl veriyor spor bir kere 1.80 sonra min 1.35 7.5 yap 2.5 çek
500 fs veriyor 4 oyunda geçerli benim yatırım vardı yinede eklediler.
bu siteyi şimdi nediye paylastin yillsrin dolandirici sitesi kardeşim forumun huzurunu bozmayın forumda 50 tane bunun yıllar önce konusu açıldı gelip buraya aynı saçma sapan konuyu açma ulan yemin ediyorum sizin yüzünüzden bu forumu birakakacam Allah'ıma kitabıma yeter artık ya şerefine kına getirdiniz artık

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,900
5,726
113
@Shellac reis şu konuyu kapstirmisin bu site dolandırıcı ödeme yapmıyor daha önce 50.kez bunun konusu açıldı ya rica ediyorum şu konu acanlara biraz bakın ya konularla ilgilenin reis

FcCf2503

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
612
280
63
bu siteyi şimdi nediye paylastin yillsrin dolandirici sitesi kardeşim forumun huzurunu bozmayın forumda 50 tane bunun yıllar önce konusu açıldı gelip buraya aynı saçma sapan konuyu açma ulan yemin ediyorum sizin yüzünüzden bu forumu birakakacam Allah'ıma kitabıma yeter artık ya şerefine kına getirdiniz artık
Katiliyorum kardesim hala betco alt yapili sacma sapan site paylasiyorlar buraya abi nefret ettim betco alt yapili sitelerden yeminle bedava bonus dagitsalar almam daha nasil olsa vermeyip kendilerine kasa yapiyor bu tarz siteler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...