- 19,874
- 21,395
- 113
Bende kasnakçı diye açacamSitenin ismi bile çingene
Bende kasnakçı diye açacamSitenin ismi bile çingene
Ben de dübürcü diyeBende kasnakçı diye açacam
Yakışır kardeşim ilk yatırıma özel kalay bonusu varsa alırım.Ben de dübürcü diye
İlk yatırıma özel iki bonus var %50 Pompa bonusu veya ilk yatırıma özel %100 Sonda bonusuYakışır kardeşim ilk yatırıma özel kalay bonusu varsa alırım.
En sevdiğim mutlaka haber ver ilk yatırım benden ( 1₺)İlk yatırıma özel iki bonus var %50 Pompa bonusu veya ilk yatırıma özel %100 Sonda bonusu
Min yatırım 25 kuruş sorun olmaz ayağın alışsınEn sevdiğim mutlaka haber ver ilk yatırım benden ( 1₺)
Aynen öyle milyonerde aynı bunların ikisinin sahibi aynı benide tehdit etmişti kancıklarHemde dolandiricinin ağa babalari dene bonusunu vermediklerinde ifşa ettiğim için WhatsApp dan yazıp tehdit mesajları atmışlardı keresteler kimlik bilgilerini emniyete yollariz falan diye 🤣🤣
Risl birimi karsı oda faki serefsiz ibnedir kesinDümdüz dolandırıcı bunlar. 2 ay boyunca risk biriminden onay gelmedi oyalayip duruyorlar
Dostum zannetmemeyip yatirimlarinla devam et sen siteye olası bir güzel kazanc elde edip çekim talebi verince zannetmemenle kalacaksın demedi demezannetmiyorum