- 90,554
- 100,145
- 113
Yetisen kazaniyor dost boyle kupon 6 ayda 1 gelir😁Güzel maçlar @ceco2486 sende maçlar dost![]()
Geldim dost oynanır bunlara😂Güzel maçlar @ceco2486 sende maçlar dost![]()
Son 8 dk saat 19.22 oran 22 olaya bakGeldim dost oynanır bunlara😂
Koy yanina kopenhag ilk yari 1.5 44e gider ErmancimDede bana 44 lük ayarlasana)
Büyüyü bozmayalim 22 ser lira attim ayrı ayriSon 8 dk saat 19.22 oran 22 olaya bak
Dedem şu kuponlar var açıkda gelsin hemen oynicam tabi saatlere bakmadım yetişirse ve mutlu son olursaKoy yanina kopenhag ilk yari 1.5 44e gider Ermancim
Oyle tadi olmaz 22yi boldun buyu bozuldu yatarsa sorumlusu sensinBüyüyü bozmayalim 22 ser lira attim ayrı ayri
Yetismez Ermancim son 3dk gidiyor paraciklarDedem şu kuponlar var açıkda gelsin hemen oynicam tabi saatlere bakmadım yetişirse ve mutlu son olursa)
Yatacagina inanarak oynadım o yuzden tutabilirOyle tadi olmaz 22yi boldun buyu bozuldu yatarsa sorumlusu sensin
bu kupon gelirse yaşlı heyeti kalpten gitmesinBayadır paylasım yapamiyoruz boyle paylasalim es dost kazansin bari oranda 22 cikti tam tesaduf olamaz oynayanlara tebrikler
Ekli dosyayı görüntüle 164247
Kupon geldi bil shellac oynamamis simdi bu tutcak 2 mac ver dost dicek orda patlicaz ben biliyom senaryoyu 😀bu kupon gelirse ya
bu kupon gelirse yaşlı heyeti kalpten gitmesin![]()
o zaman kesinlikle tutar shellac oynamasında az diğer oynayan arkadaşlar kazansın :Kupon geldi bil shellac oynamamis simdi bu tutcak 2 mac ver dost dicek orda patlicaz ben biliyom senaryoyu 😀
22×3.65 78lira 44 u dus 34 lira kardasin dost bizi dinleyen her zaman kazanirIlk woon
Dur daha öbürüde gelcek22×3.65 78lira 44 u dus 34 lira kardasin dost bizi dinleyen her zaman kazanir
Oburunu esek oynamisiz ben 2 1 3 1 olur dedim ilk yarida gol yok dahaDur daha öbürüde gelcek