- 33,837
- 17,927
- 113
Çok çekimim oldu hiç yamuklarini görmedimMarkaj yatırım istiyomu kanka
Kanka ben markaj aldım çevrimi tamamladım parayı askıya aldılar çekecegin kadar yatır 1 kat çevir bonus+anapara+kazanç çek diyor saglammı bilemedim
Çok çekimim oldu hiç yamuklarini görmedimMarkaj yatırım istiyomu kanka
Kanka ben markaj aldım çevrimi tamamladım parayı askıya aldılar çekecegin kadar yatır 1 kat çevir bonus+anapara+kazanç çek diyor saglammı bilemedim
Bi kumar oynayacaz bakalım inşallah öderÖder o kadarını
Talep ediyorda numara ya sms gelmiyor bende deO site sağlam da şu iki misli Bonus talep etmiyor ya
Eyvallah kanka seni biliyorum yatırırız ozamanÇok çekimim oldu hiç yamuklarini görmedim
Sana bunu yapan hayat bize ne yapmaz be Haylan 😁İptal edip sildiler çok şaşırmamak lazım zaten deneme bonusuydu.
Kanka askıya alıyolar iptal etmiyolar canlıya sordunmuSana bunu yapan hayat bize ne yapmaz be Haylan 😁
@Esse1929. Bunu da dikkate alİptal edip sildiler çok şaşırmamak lazım zaten deneme bonusuydu.
Ben değilim hocam. Haylan arkadaşın ama ikinci kez diye silmişler zaten.Kanka askıya alıyolar iptal etmiyolar canlıya sordunmu
Askıya alıyorlar kardeşim canlıya sor bende de aynısı oldu yatırım bekliyor siteİptal edip sildiler çok şaşırmamak lazım zaten deneme bonusuydu.
Yanlıl oldu kardeş özürBen değilim hocam. Haylan arkadaşın ama ikinci kez diye silmişler zaten.
Bişey yapmadım ben kral çekim verdim sadeceHesap dogrulamayı canlı destekmi yapıyo kimlik istiyolar mı
Benim askıya aldı çekeceğin kadar yatır 1 kat çevir çek dedi canlıBişey yapmadım ben kral çekim verdim sadece
Öder yatır sıkıntı olmaz büyük ihtimalleBenim askıya aldı çekeceğin kadar yatır 1 kat çevir çek dedi canlı
Kral çok sağol paylaşım için 1800₺ karım varMerhaba arkadaşlar ikinci kez deneme bonusu veriyor 500 freebet ikili kombine oran 1.50 tek maç oran 2 10x çevrim isteyen alsın çevrimi kolay üç kuponda çekime gittim 1500 minimum maksimum çekim
Bonus talepten talep ediyoruz tel güncelle gelecek yap ekleniyor spin almayın Spor alın spin çöp
Ekli dosyayı görüntüle 969444
Yatırım yaptın değilmi kankaKral çok sağol paylaşım için 1800₺ karım var
Aynen 1000₺ yi askıya aldılar 1000₺ yatırdım o da 1800 oldu toplamda 2800₺ çektimYatırım yaptın değilmi kanka
Bende 1500 oldu askıya aldı 1500 yatır 1 kat çevir çek diyorAynen 1000₺ yi askıya aldılar 1000₺ yatırdım o da 1800 oldu toplamda 2800₺ çektim