- 70,365
- 37,043
- 113
Markaj ekledi de 2 misliye giremiyorumNasıl ekledi site çalışmıyor
Markaj ekledi de 2 misliye giremiyorumNasıl ekledi site çalışmıyor
Markaj 10 kat çevrim 500 den mi gelen kupon muMarkaj ekledi de 2 misliye giremiyorum
2. Vermiyor nasıl ekledi başkanMarkaj ekledi de 2 misliye giremiyorum
Ne alaka hocamİlk defa bir sitenin yoğunluktan kepenk kapattigina şahit oluyorum.
Kur'an çarpsın deneme bonusu al dedim Sonra numara doğrula gibisinden çıktı önüme numaramı yazdım kod geldi girdim ekledi Ben çekim yapmamıştım ondan eklemiş olabilir mi2. Vermiyor nasıl ekledi başkan
Olabilir belki şansın bol olsun Muro vur gelsinKur'an çarpsın deneme bonusu al dedim Sonra numara doğrula gibisinden çıktı önüme numaramı yazdım kod geldi girdim ekledi Ben çekim yapmamıştım ondan eklemiş olabilir mi
500 ekleyi 10 kat Çevrim Tolga makine 2,5 üst 1 50'den girmiştim geldi şimdi bir tane maça kaldı 2.25'ten üst girmiştim gelirse tek tek gideceğimMarkaj 10 kat çevrim 500 den mi gelen kupon mu
Eyvallah KralOlabilir belki şansın bol olsun Muro vur gelsin
Aha attı 2'yi 7 olan gelecek mi yoksa ben 2.25'ten almıştımDeportes Tolima Ulan 2,5 üst demiştim 7 Orana çıktı 2,5 üstü ya Şuraya bak ya
2 olduuDeportes Tolima Ulan 2,5 üst demiştim 7 Orana çıktı 2,5 üstü ya Şuraya bak ya
Ulan 7 oran gelecek Şuraya bak ben 2.25'ten almıştım2 olduu
Nasıl laaUlan 7 oran gelecek Şuraya bak ben 2.25'ten almıştım
2.25'ten ilk yarı bitiminde almıştım üstte demin yazdım ya 7 oran'a çıktı 1-0'dı Sonra 2 dakika sonra ikiye attıNasıl laa
2 1 gibi duruyoNasıl laa
Toli 3 lee2 1 gibi duruyo
şu ikimisli alsaydık O da iyi ya inşallah eklerToli 3 lee