- 7,465
- 4,427
- 113
Dolandırıcı geneli zaten ama işin ehlide olanlar var dostDolandırıcı onların hepsi diyecem şimdi sana ama nasılsa bana itibar etmeyeceksin
Dolandırıcı geneli zaten ama işin ehlide olanlar var dostDolandırıcı onların hepsi diyecem şimdi sana ama nasılsa bana itibar etmeyeceksin
Sertifikalı mı oluyor onlarDolandırıcı geneli zaten ama işin ehlide olanlar var dost
Lisanslı dost 😂 Çin cikarmaSertifikalı mı oluyor onlar![]()
Doğru dedin haylanım 😂Cin kumar pislik içinde olan kimseye musallat olmaz cinler doğru yoldan çıkartmak için varlar bizim neremiz doğru yolda Allah aşkına şeytan görse secde eder dibine kadar pisliğe batmışız
İnsanlar sürü psikolojisiyle hareket ederler dostum. Çoğunluk bir şeye inanıyorsa herhalde doğrudur mantığı çoğu insanda vardır. İnanmayan azınlığa da cahil veya şartlanmış gözüyle bakılır. Halbuki şartlanmış olan azınlık değil, bilakis çoğunlukturLisanslı dost 😂 Çin cikarma
Görmemişim teknolojik aletler bazen aklımızla oynuyor. Cebinde falan olsa çarpmış falan denir. Klon hat çıkarıyorlar bazen ama öyle olsa babasını niye arasınlarYazmis ya kardeş
Artık sesi bile bire bir taklit edebiliyorlar. Türlü türlü dolandırıcılık sistemleri türedi. Elektrikli arabaları bile isterlerse kontrol edebilirler. Kaza yaptırabilirler. Sadece eski tip arabaları yönlendiremezlerGörmemişim teknolojik aletler bazen aklımızla oynuyor. Cebinde falan olsa çarpmış falan denir. Klon hat çıkarıyorlar bazen ama öyle olsa babasını niye arasınlar
Yaşamadığın için inanmıyorsunİnanmıyorum dostum öyle şeylere
Carpilinca inanırsınİnanmıyorum dostum öyle şeylere
O şeytan senin dediğin şeytani cinmi saniyosun acabaCin kumar pislik içinde olan kimseye musallat olmaz cinler doğru yoldan çıkartmak için varlar bizim neremiz doğru yolda Allah aşkına şeytan görse secde eder dibine kadar pisliğe batmışız
Ermişsin, bu kadar basit, bunun anlaşılmayacak neyi var, sakal-cübbe-sarık üçlüsüyle çark dönmeye başlar 🤣🤣🤣🤣 Şaka bir yana inanıyorsan kuantum mekaniği ile alakalıHerkese merhaba. Yaşadığımı daha önce yaşayan var mı diye merak ettiğim için konu açtım
Evden dışarıya çıktığımda telefonumu evde bırakmıştım. Eve geldiğimde beni babam aradı ve 3 kere üst üste kendisini aradığımı, telefona bakamadığını ama 3. sefer çaldığında açabildiğini fakat telefonun yüzüne kapatıldığını söyledi. Üstelik arama geçmişinde de hakikaten ben gözüküyorum
Böyle ilginç birşey yaşayan oldu mu
Bence inan kardeş Aksaray'da arkadaşın köyüne gittik kuzeni yanlız yaşıyordu bir gece kaldık çocuk mutfakta habire birisiyle konuşuyor neyse geldi kardeş sen kiminle konuşuyorsun dedik benimkiler sizi istemiyor kusura bakmayın sabah erkenden gidin dedi evliymiş üç harfliyle daha neler neler anlattı, sabaha kadar yatamadik sabah kalktık arabanın 2 lastiğininde havası inmiş , yazarken bile tüylerim diken diken olduİnanmıyorum dostum öyle şeylere
Kitap yaz okurum gardaşİnsanlar sürü psikolojisiyle hareket ederler dostum. Çoğunluk bir şeye inanıyorsa herhalde doğrudur mantığı çoğu insanda vardır. İnanmayan azınlığa da cahil veya şartlanmış gözüyle bakılır. Halbuki şartlanmış olan azınlık değil, bilakis çoğunluktur
Bir uzaylı varlık gelip, bizim sahip olmadığımız ışınlanma veya zihin okuma gibi birkaç hüner gösterip tanrımız olduğunu iddia etse birçok insan buna inanacaktır, İnanmayan azınlığa da sen kafayı yemişsin diyeceklerdir. Daha da kötüsü inanıp tanrı dedikleri varlık, azınlığın ölmesini emrederse bunu da yapacaklardır
O da biseymi biz yıllar önce gece saat 3 civari semtimizdeki parkta alkol içmeye gittik kafanız güzel ya anlamiyoruz parkın içinde simsiyah çarşaflı kadınlar olurya sadece gözleri görünür belki 20 tane öyle insan parkta karşınızda sagimizda solumuzda banklarda oturmuş gözlerini dikmiş bizebbakiyor bir tane abla balkondan görmüş kadın oğlum besmele çekip kalkın besmele cekin diye bağırıyordu ne korkmustuk geçip gittik öyle duruyorlardı en son o abla bize muska yapmıştıBence inan kardeş Aksaray'da arkadaşın köyüne gittik kuzeni yanlız yaşıyordu bir gece kaldık çocuk mutfakta habire birisiyle konuşuyor neyse geldi kardeş sen kiminle konuşuyorsun dedik benimkiler sizi istemiyor kusura bakmayın sabah erkenden gidin dedi evliymiş üç harfli birisiyle evliymiş daha neler neler anlattı, sabaha kadar yatamadik sabah kalktık arabanın 2 lastiğininde havası inmiş , yazarken bile tüylerim diken diken oldu
Gerçek kardeşim bende inanmazdım ama gerçek çevremde farklı farklı bir çok kişiden hikayeler duydum hepside birebir aynıydı sallıyorlar desem hepsi tıpatıp aynı olmazdı hatta o Aksaray olayından sonrada bir ay boyunca evde huzursuzdum ne yatabildim ne uyuyabildim neredeyse hocaya gidecektim bazılarında koruma olayı varmış o kişiye yaklaştığın anda uzaklaştırmak için sana bile musallat olabiliyorlarmış zor seyler Rabbim muaf etsin herkesi Kur'an-ı Kerim'de de vardır cinlere inanmayan Kur'an'a tövbe haşa hiç inanmaz.O da biseymi biz yıllar önce gece saat 3 civari semtimizdeki parkta alkol içmeye gittik kafanız güzel ya anlamiyoruz parkın içinde simsiyah çarşaflı kadınlar olurya sadece gözleri görünür belki 20 tane öyle insan parkta karşınızda sagimizda solumuzda banklarda oturmuş gözlerini dikmiş bizebbakiyor bir tane abla balkondan görmüş kadın oğlum besmele çekip kalkın besmele cekin diye bağırıyordu ne korkmustuk geçip gittik öyle duruyorlardı en son o abla bize muska yapmıştı
Öyle birşey yoknumara taklidi yapmışlar maalesef nasıl yapıyorlar tam hakim değilim ama başkasının numarası üzerinden başka numaraya arama yapmış gibi gösterip dolandırmak peşindeler. belki baban açsaydı koparmak için türlü türlü yalanlar söyleyeceklerdi. ses taklidini de yapay zeka ile yapmaları pek mümkün onun için ailenizin içinde unutmayacağınız bir şifre sözcüğü belirleyin ki bu tarz durumlarda gerçekte kimle görüştüğünüzü anlayın