Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İlginç Bir Olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
605
492
63
Herkese merhaba. Yaşadığımı daha önce yaşayan var mı diye merak ettiğim için konu açtım

Evden dışarıya çıktığımda telefonumu evde bırakmıştım. Eve geldiğimde beni babam aradı ve 3 kere üst üste kendisini aradığımı, telefona bakamadığını ama 3. sefer çaldığında açabildiğini fakat telefonun yüzüne kapatıldığını söyledi. Üstelik arama geçmişinde de hakikaten ben gözüküyorum

Böyle ilginç birşey yaşayan oldu mu
Evde kedi varmı dost. Benim kedi tvnin kumandasına basıp tv açıyor gece 2de 3te açma tuşunuda biliyor.

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Gerçek kardeşim bende inanmazdım ama gerçek çevremde farklı farklı bir çok kişiden hikayeler duydum hepside birebir aynıydı sallıyorlar desem hepsi tıpatıp aynı olmazdı hatta o Aksaray olayından sonrada bir ay boyunca evde huzursuzdum ne yatabildim ne uyuyabildim neredeyse hocaya gidecektim bazılarında koruma olayı varmış o kişiye yaklaştığın anda uzaklaştırmak için sana bile musallat olabiliyorlarmış zor seyler Rabbim muaf etsin herkesi Kur'an-ı Kerim'de de vardır cinlere inanmayan Kur'an'a tövbe haşa hiç inanmaz.
Ya Ayetel Kürsi koy odana üstünde taşı belde yukarı olacak şekilde dilindende oku bakalim yanasabiliyormu bi daha

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
Senin konun ile alakası yoktur belki ama cinlere inanman için bana bir resmini ve anne adını ver dost inanmana yardımcı olmak isterim aksi taktirde ayeti inkar etmiş oluyorsun
Ne oluyor onları verince yanlış anlama bilmediğim için soruyorum

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,841
9,033
113
Herkese merhaba. Yaşadığımı daha önce yaşayan var mı diye merak ettiğim için konu açtım

Evden dışarıya çıktığımda telefonumu evde bırakmıştım. Eve geldiğimde beni babam aradı ve 3 kere üst üste kendisini aradığımı, telefona bakamadığını ama 3. sefer çaldığında açabildiğini fakat telefonun yüzüne kapatıldığını söyledi. Üstelik arama geçmişinde de hakikaten ben gözüküyorum

Sana kabaran bişeyler kesin ortak harfi "i" dikkatli olmakta fayda varbi okut üflet kendini

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,220
6,304
113
Bütün telefonlarda google zaten baştan diyor

sizden izinsiz

Arama yapabilir

İnternetinizi kullanabilir

Ön ve arka kameradan resim video cekebilir

Konumunuzu paylasabilir

Daha bi ton şeyi sizden izinsiz yapabilir 😂

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
2,382
113
Öyle birşey yok
neye dayanarak öyle bir şey yok söyler misin? bir şey biliyorsan konuş yoksa bilmediğin konularda boş yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme. böyle bir dolandırıcılık var numaralar klonlanabiliyor.

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
Senin konun ile alakası yoktur belki ama cinlere inanman için bana bir resmini ve anne adını ver dost inanmana yardımcı olmak isterim aksi taktirde ayeti inkar etmiş oluyorsun
Yoksa ayeti inkar edersin derken benim neye inanıp inanmadığımı nereden biliyorsun dostum. Belki dinleri insan icadı olarak görüyorumdur ki nitekim öyle görüyorum. Herkes senin veya benim doğruma göre düşünmeyebilir

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,398
4,490
113
Yoksa ayeti inkar edersin derken benim neye inanıp inanmadığımı nereden biliyorsun dostum. Belki dinleri insan icadı olarak görüyorumdur ki nitekim öyle görüyorum. Herkes senin veya benim doğruma göre düşünmeyebilir
Saygı duyarım dostum yinede görmediğin bir şeyi inkar edemezsin . Rüzgarda görmüyorsun inkar etsene

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
Saygı duyarım dostum yinede görmediğin bir şeyi inkar edemezsin . Rüzgarda görmüyorsun inkar etsene
Dünyadan şimdiye kadar birçok din ve tanrı geçti dostum. Hangisi doğru hangisi yalan. Bugün mitoloji dediğimiz şeylere de insanlar eskiden inanıyorlardı. Senin A, B veya C dinine inanıyor olmanın tek sebebi küçüklüğünde sana doğru olan bu denmesi

Görmediğin şeyi yalanlayamazsın mantığı sonsuza kadar gider. Az önce birisine bir örnekten bahsetmiştim. Dünyaya bir uzaylı gelse ve insanlara ışınlanma, zihin okuma gibi bazı bizden üstün meziyetler gösterse ve bizim tanrımız olduğunu iddia etse emin ol ki birçok insan inanacaktır. Hatta inanmayan azınlığa da siz gördüklerinizi bile inkar ediyorsunuz diyeceklerdir. Daha da kötüsü tanrı dedikleri uzaylı varlık, kendisine inanmayanları hedef alıp bunları yok edin dese çoğunluk kitle bunu gözünü kırpmadan yapacaktır

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,398
4,490
113
Dünyadan şimdiye kadar birçok din ve tanrı geçti dostum. Hangisi doğru hangisi yalan. Bugün mitoloji dediğimiz şeylere de insanlar eskiden inanıyorlardı. Senin A, B veya C dinine inanıyor olmanın tek sebebi küçüklüğünde sana doğru olan bu denmesi

Görmediğin şeyi yalanlayamazsın mantığı sonsuza kadar gider. Az önce birisine bir örnekten bahsetmiştim. Dünyaya bir uzaylı gelse ve insanlara ışınlanma, zihin okuma gibi bazı bizden üstün meziyetler gösterse ve bizim tanrımız olduğunu iddia etse emin ol ki birçok insan inanacaktır. Hatta inanmayan azınlığa da siz gördüklerini bile inkar ediyorsun diyeceklerdir. Daha da kötüsü tanrı dedikleri uzaylı varlık, kendisine inanmayanları hedef alıp bunları yok edin dese çoğunluk kitle bunu gözünü kırpmadan yapacaktır
Oturup birer çay icseydik bu düşüncelerin son bulurdu ama ne diyim dediğin gibi olsun dostum günün güzel geçsin

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
Oturup birer çay icseydik bu düşüncelerin son bulurdu ama ne diyim dediğin gibi olsun dostum günün güzel geçsin
Bak bu cümlen bile küstahlık ve ukalalık dolu. Ben seni inanmamak için teşvik etmiyorum. Neye inanıyorsan inan bana ne. Sadece inanmadığımı söylüyorum. Umarım doğru yolu bulursun demek bile aslında küstahlık. Ben de '' umarım sen de bir gün masallardan başını kaldırıp gerçeklerle yüzleşirsin '' desem bu hoş olur mu

Emell1”

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,060
70
48

hattın mobil uygulamasından kontrol et istersen orda detaylı görünmesi lazım

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
hattın mobil uygulamasından kontrol et istersen orda detaylı görünmesi lazım
Artık bu teknoloji çağında insanı şaşırtan binbir türlü dolandırıcılık metodları çıktı. Ben tongaya düşmem diyen insan bile dolandırılabilir bu çağda

Emell1”

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,060
70
48
Artık bu teknoloji çağında insanı şaşırtan binbir türlü dolandırıcılık metodları çıktı. Ben tongaya düşmem diyen insan bile dolandırılabilir bu çağda
evet çok haklısın, geçen beni aradılar banka icranız var diye bugün kapatmanız lazım ws engelledim direk

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,398
4,490
113
Bak bu cümlen bile küstahlık ve ukalalık dolu. Ben seni inanmamak için teşvik etmiyorum. Neye inanıyorsan inan bana ne. Sadece inanmadığımı söylüyorum. Umarım doğru yolu bulursun demek bile aslında küstahlık. Ben de '' umarım sen de bir gün masallardan başını kaldırıp gerçeklerle yüzleşirsin '' desem bu hoş olur mu
devam edecekmisin? Ne küstahlığı yaptım sana dostum sıkıntılımisin sen ?

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,797
113
devam edecekmisin? Ne küstahlığı yaptım sana dostum sıkıntılımisin sen ?
Bi çay içseydik bu düşüncelerin son bulurdu demedin mi az önce dostum. Bunun küstahlık olduğunu söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...