Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İlginç Bir Olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,796
113
evet çok haklısın, geçen beni aradılar banka icranız var diye bugün kapatmanız lazım ws engelledim direk
Sesinden ve görüntülerinden sanki senmişsin gibi yapay videolar bile hazırlıyorlar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,796
113
O zaman sana senin dilinden konuşayım kendi başını ye birader
İnsanlar birbirlerine fikirlerini söyleyebilirler. Fakat bi oturup konuşsak benim fikrime gelirdin gibi iddialı cümleler kurmak küstahlıktır, ukalalıktır, kendini beğenmişliktir. Adına ne dersen de

Açık konuşacam. Bana göre dünyada ne kadar din varsa hepsi de insan icadı. Bu benim düşüncem. Bunu söyleyebilirim. Fakat örneğin birisine kalkıp ta '' ulan koca adam oldun hala masallara mı inanıyorsun '' desem bu küstahlık olur

Fikrini söylemekle küstahlık etmek arasında ince bir çizgi var

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
neye dayanarak öyle bir şey yok söyler misin? bir şey biliyorsan konuş yoksa bilmediğin konularda boş yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme. böyle bir dolandırıcılık var numaralar klonlanabiliyor.
Nasıl oluyor peki

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
neye dayanarak öyle bir şey yok söyler misin? bir şey biliyorsan konuş yoksa bilmediğin konularda boş yorum yapıp insanları yanlış yönlendirme. böyle bir dolandırıcılık var numaralar klonlanabiliyor.
Oluyormuş evet

redcardoff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
775
463
63
hangi ilde yaşıyorsun kardeşim ona göre cevap vereceğim?

akl1985

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,019
255
83
Arkadaşlar aktif bank mesaj atmış sizinle çalışmak istemiyoruz diye hesabı kapatmış sıkıntı olur mu

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,936
1,137
113
Arkadaşlar aktif bank mesaj atmış sizinle çalışmak istemiyoruz diye hesabı kapatmış sıkıntı olur mu
4 yıl 2 ay dostum daha aşağısı yok belki 3 yıl 9 aya iner yüzde 10:ihtimal geçmiş olsun çok sikinti

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,895
3,765
113
site elemanları yapıyor dostum bakıyorlar evde kimse yok giriyorlar evlere dolapta yemek varsa ısıtıp yiyorlar telefon çalarsa açıp kapatıyorlar

escobar1312

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
470
269
63
Herkese merhaba. Yaşadığımı daha önce yaşayan var mı diye merak ettiğim için konu açtım

Evden dışarıya çıktığımda telefonumu evde bırakmıştım. Eve geldiğimde beni babam aradı ve 3 kere üst üste kendisini aradığımı, telefona bakamadığını ama 3. sefer çaldığında açabildiğini fakat telefonun yüzüne kapatıldığını söyledi. Üstelik arama geçmişinde de hakikaten ben gözüküyorum

Böyle ilginç birşey yaşayan oldu mu
Bir uygulama var aramak istedigin kisinin telefonunu rehberindeki herhangi birinin adıyla arayabiliyorsun. Mesela ben atıyorum seni ve babanı tanıyorum babanın telefonunda nasıl kayıtlı olduğunu vs biliyorum uygulamayı açıp babanın numarasını ve aradığımda kimligimin nasıl çıkmasını istediğimi uygulamaya giriyorum babanı senin telefonundan aramıştım gibi gozukuyor. Böyle birşey yapmış olabilir birileri dost

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,796
113
Bir uygulama var aramak istedigin kisinin telefonunu rehberindeki herhangi birinin adıyla arayabiliyorsun. Mesela ben atıyorum seni ve babanı tanıyorum babanın telefonunda nasıl kayıtlı olduğunu vs biliyorum uygulamayı açıp babanın numarasını ve aradığımda kimligimin nasıl çıkmasını istediğimi uygulamaya giriyorum babanı senin telefonundan aramıştım gibi gozukuyor. Böyle birşey yapmış olabilir birileri dost
İlginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...