Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İlginç Olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
kanka 500 tlye falan ihtiyacın olursa yaz bana ileride 10 katıyla geri dönüyorsan :D
Kanka saan sözüm olsun ihtiyacım olursa sana yazarım. Suan o parayada ihtiyacım yok. Dolandırmış olması beni sinirlendiriyor. Zaten enflasyon farkını da koyup isteyeceğim @Tanjuk39 picinin ailesinden

tamer21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,171
752
113
Arkadaşlar bi arkadaşımın başına gelen ilginç bir olayı anlatıcam bu zamanında kamuda çalışırken 5-6 sene önce kasadan 2 bin tl alıyor bir işi için ertesi gün koyarım diye ama suç olabileceğini düşünmüyor.Daha sonra tespit etmiş müdür kasayı sayarken parayı getir koy polis çağırıcam demiş sonra çocuk bi şekilde gitmiş koymuş parayı ama müdür tutanak tutmuş savcılığa verdim demiş sonra çocuk bunalıma girmiş işi falan bırakmış.Neyse olay şu aradan 5-6 sene geçmiş ne bir dava açılmış nede ifadeye çağrılmış ama çocuk paranoyak olmuş hapse gircem korkusuyla sizce bu kadar zaman geçtikten sonra başına birşey gelirmi gelse bile bir sürü yasa falan çıktı ağır bi ceza alırmı yatarı olurmu hukukdan biraz anlayanlar yazabilirmi????
Ceza alır kardesmm bende yeni cezaevinden ciktim 2.5 sene yattim

tamer21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,171
752
113
Arkadaşlar bi arkadaşımın başına gelen ilginç bir olayı anlatıcam bu zamanında kamuda çalışırken 5-6 sene önce kasadan 2 bin tl alıyor bir işi için ertesi gün koyarım diye ama suç olabileceğini düşünmüyor.Daha sonra tespit etmiş müdür kasayı sayarken parayı getir koy polis çağırıcam demiş sonra çocuk bi şekilde gitmiş koymuş parayı ama müdür tutanak tutmuş savcılığa verdim demiş sonra çocuk bunalıma girmiş işi falan bırakmış.Neyse olay şu aradan 5-6 sene geçmiş ne bir dava açılmış nede ifadeye çağrılmış ama çocuk paranoyak olmuş hapse gircem korkusuyla sizce bu kadar zaman geçtikten sonra başına birşey gelirmi gelse bile bir sürü yasa falan çıktı ağır bi ceza alırmı yatarı olurmu hukukdan biraz anlayanlar yazabilirmi????
Elinde kaniti varsa müdürü her türlü oynar ceza alır dostum geçmiş olsun

ASvAS

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
215
180
43
Tamm sakın ol senin yaptıgını kimse anlamadı ve miktar az olduğu için ceza alabilirsin milyon dan aşagısı sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...