Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Ilia Topuria: MMA Olmasaydı Futbolcu Olurdum

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
131,849
93,023
113
1778921803472.png

Ilia Topuria, MMA kariyeri dışında yapmak istediği sporun futbol olduğunu açıkladı.

''MMA Olmasaydı Futbolcu Olurdum''

Topuria, futbola olan sevgisini şu sözlerle anlattı:

"Eğer bana MMA dövüşçüsü olmasaydım hangi sporu yapacağımı sorsaydınız, size futbol derdim.
Çünkü futbol oynamayı seviyorum, izlemeyi seviyorum. Harika bir spor."

UFC yıldızı ayrıca dünya şampiyonu olduktan sonra yaşadığı duyguları da samimi şekilde anlattı.

''Dünya Şampiyonu Olmayı Özel Bir Şey Gibi Hayal Ederdim''

Topuria, hayallerin gerçeğe dönüşmesinin düşündüğü kadar "muhteşem" hissettirmediğini söyledi:

"Dünya şampiyonu olmayı hep çok özel bir şey gibi hayal ederdim. Ama maç sabahı uyandığımda aslında normal bir gündü.
İnsanlar işe gidiyordu, hayat akıyordu. Sadece kendi kendime 'Bugün dünya şampiyonu olacağım' dedim."

Başarılı dövüşçü, kemeri kazandıktan sonra yaşadığı boşluk hissine de değindi.

Topuria, "İnsan, hayaline ulaştığında her şey tamamlanacak sanıyor.
Ama ertesi sabah uyandığımda kendime ilk sorduğum şey 'Şimdi ne olacak?' oldu." ifadelerini kullandı.​

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,255
1,854
113
Ekli dosyayı görüntüle 975066

Ilia Topuria, MMA kariyeri dışında yapmak istediği sporun futbol olduğunu açıkladı.

''MMA Olmasaydı Futbolcu Olurdum''

Topuria, futbola olan sevgisini şu sözlerle anlattı:

"Eğer bana MMA dövüşçüsü olmasaydım hangi sporu yapacağımı sorsaydınız, size futbol derdim.
Çünkü futbol oynamayı seviyorum, izlemeyi seviyorum. Harika bir spor."

UFC yıldızı ayrıca dünya şampiyonu olduktan sonra yaşadığı duyguları da samimi şekilde anlattı.

''Dünya Şampiyonu Olmayı Özel Bir Şey Gibi Hayal Ederdim''

Topuria, hayallerin gerçeğe dönüşmesinin düşündüğü kadar "muhteşem" hissettirmediğini söyledi:

"Dünya şampiyonu olmayı hep çok özel bir şey gibi hayal ederdim. Ama maç sabahı uyandığımda aslında normal bir gündü.
İnsanlar işe gidiyordu, hayat akıyordu. Sadece kendi kendime 'Bugün dünya şampiyonu olacağım' dedim."

Başarılı dövüşçü, kemeri kazandıktan sonra yaşadığı boşluk hissine de değindi.

Topuria, "İnsan, hayaline ulaştığında her şey tamamlanacak sanıyor.
Ama ertesi sabah uyandığımda kendime ilk sorduğum şey 'Şimdi ne olacak?' oldu." ifadelerini kullandı.​
Patladım

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
607
329
63
Topuria boy 1.70

Messi boy 1.70

Benim boy 1.70

Bnde başarılı olcakdım rizeden askere gittim gitmesem barış alperin 10 katı iyi olurdum nasip değilmiş