- 14,526
- 6,711
- 113
Niye kralİşin zor tarafı şimdi
Niye kralİşin zor tarafı şimdi
En başindan burdayim mesajlara bakabilirsinKsjsjsjs sonradan gelen taktiği hep tutar ama onu az önce kullandılar kanka 😅birdaha olmaz bence
Zor biter 😂😂Daha bitmedi
Ya genel dedim dost be 😂En başindan burdayim mesajlara bakabilirsin
dm 3648Mesajlardan darlıyor birileri belli
Coktan darlamislardir yunusumMesajlardan darlıyor birileri belli
Seçim işi dostNiye kral
Hahdgsa dm atan bizden değildirMesajlardan darlıyor birileri belli
Birkere 500 3.5 yaptım bir rolde elime kalan para yine 500 forma çalışmıştım hshshs acimazlarMesajlardan darlıyor birileri belli
Abi ben şu durumu çözemedim bu forumda zaten ha bak hukukun olur yaz ama ne bilim yaCoktan darlamislardir yunusum
Burdaydi kanka cogu kisi şu an bastan beri burda bedof batu stanler ahmet besiktas sen falan 10 kisi var bastan okanlarKsjsjsjs sonradan gelen taktiği hep tutar ama onu az önce kullandılar kanka 😅birdaha olmaz bence
He valla abiBurdaydi kanka cogu kisi şu an bastan beri burda bedof batu stanler ahmet besiktas sen falan 10 kisi var bastan okanlar
Helali haram yapma 😂😂Birkere 500 3.5 yaptım bir rolde elime kalan para yine 500 forma çalışmıştım hshshs acimazlar
Oguzhan hakan tahir vs 10 kisiden bike fazladirBurdaydi kanka cogu kisi şu an bastan beri burda bedof batu stanler ahmet besiktas sen falan 10 kisi var bastan okanlar
Olanlar belli aynen dost zaten de nasıl olcak bilmiyorum @ilker5445 dost açıklama yapıversene sana zahmet yaBurdaydi kanka cogu kisi şu an bastan beri burda bedof batu stanler ahmet besiktas sen falan 10 kisi var bastan okanlar
Jojo kod parasiydi hsndHelali haram yapma 😂😂
Harami daha fazla haram yaparken yine daha az haramla aynı günahı nasıl işledin dost 😂Jojo kod parasiydi hsnd