- 14,525
- 6,710
- 113
Her rolde liste basiydin buradan da yersin ekmeğini merak etmeEğlenceli oluyormuş böyle , ben seyirciyim vallla
Her rolde liste basiydin buradan da yersin ekmeğini merak etmeEğlenceli oluyormuş böyle , ben seyirciyim vallla
Nerdeeeqqq 😂tebrıkler bugunde kazandırdık dostlarımıza
sende kazandın dost emeğine sağlıktebrıkler bugunde kazandırdık dostlarımıza
son kuponda son sanıye golu geldı bende vardım ınternet gıdınce mesaj geç düştüsende kazandın dost emeğine sağlık
Yok kardo istemem ben hakkım olmayan bir şeyiHer rolde liste basiydin buradan da yersin ekmeğini merak etme
Bi donas yerizz 😂😂son kuponda son sanıye golu geldı bende vardım ınternet gıdınce mesaj geç düştü
Boyun posun devrilsin hemiWonn be koyduk
kesene bereket reisArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
Konuya etiketlediğim arkadaşlar @Metings1905 ' e dm yoluyla ulassin Dağıtımı yapicak trx ile , artk nasıl olursa.
geceniz güzel olsun , 🫡 belki 1-2 saat sonra birdaha açarız 🤑😂
@Shellac lose 🔒
TebriklerArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
Konuya etiketlediğim arkadaşlar @Metings1905 ' e dm yoluyla ulassin Dağıtımı yapicak trx ile , artk nasıl olursa.
@Shellac lose 🔒
Trx atın beylerArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
@Shellac lose 🔒
Lose ne bro kazandin yaArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
@Shellac lose 🔒
Atıyorum hemenTrx atın beyler
Sicakk simit yerizz bizde olmediyse adalarn basindaki 😂😂😂keske donas yesek bugunde izlandanın 2 metrelik zurnasını yedırdıler bana sagolsunlar 200 attılar battı
Kesene bereket daim olaArkadaşlar Güzel bir konu geçtiği için herkese teşekkür ederim ,elinize parmağıniza sağlık. 90 sayfaya yakın ileti var. çoğu safyaya baktım konunun başından sonuna. 7 kişilik bir liste hazırladim, 250 tl rol hediyesi olarak. Gönül ister 15 kişiye birden verelim ama. onuda yarın sınırları biraz zorliyarak veririz inşaallah 🙂
Şimdi...
@Metings1905
@alkansglm
@MR.YK
@Devecibey
@Hakan170
@qguzh4nn0
@bedof34
@Shellac lose 🔒
Kansız sende var mı seninkini versem sende bana atsan zaten senle dshaonce alışveriş yapmistikAtıyorum hemen
var dost yardımcı olayimTrx olan yokmu yav ona attirim oda bana atsin