Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,327
6,288
113
Az önce bi vidoe izledim füze atiliyor galiba
Kardeş bu işin şakası olmaz öyle net bilip bilmediğin konu hakkında özellikle böyle bir konuda galiba kelimesi kullanma galiba diye bişey yok galiba demek boş konuşmayi sempatiklestirmektir hayırlı geceler saygılar

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,989
2,120
113
dışarı çıkıp bakmak lazım

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,898
12,799
113
Kardeş bu işin şakası olmaz öyle net bilip bilmediğin konu hakkında özellikle böyle bir konuda galiba kelimesi kullanma galiba diye bişey yok galiba demek boş konuşmayi sempatiklestirmektir hayırlı geceler saygılar
Video attım izle o zaman

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,898
12,799
113
Belki de İran atmıyor füzeleri sırf Türkiyeyi savaşa çekmek için uğraşıyorlar herşey olabilir

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,398
20,947
113
Birşey olsada yok derler üstünü hemen örterler bizim kimseye kafa tutma lüksümüz yok , ziraa 1950 den kalan tanklar var en son savaş uçağı 2012 de alınmış , İHA siha ile s400ler ile bu iş olmaz reis çıkar iki gövde gösterisi yapar ikna eder.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,327
6,288
113
Birşey olsada yok derler üstünü hemen örterler bizim kimseye kafa tutma lüksümüz yok , ziraa 1950 den kalan tanklar var en son savaş uçağı 2012 de alınmış , İHA siha ile s400ler ile bu iş olmaz reis çıkar iki gövde gösterisi yapar ikna eder.
Allah sonumuzu hayır etsin bizim en büyük lüksümüz içimizdeki vatan sevgisi saygılar

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Saçmalama ne biliyosun ordumuzla ilgili kaç sene calistin

CodyRhodes

indusputed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,575
1,078
113
tam uykuya dalacaktım patlama sesiyle irkildim abd üssünü vurdularsa savaş bitecekse de bitmez

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Benmi arastircam anlamadım askeri hava trafik kontrolörüyum 30sene bu orduya hizmet ettim 10 yıl incirlikte görev yaptım americalilarla senmi biliyom benmi bı dusun
Senin arastitdigini ben bizzat yıllardır yaşıyorum uzatmatin diyorum bu konular burda yazilacak işler değil biz güçlü bi ülkeyiz askeriye olarak merak etmeyinnn