Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,822
27,010
113
Valla benim bu işten anladığım tek şey Türkiye'yi bireysel olarak savaşa çekmek değil çünkü bunu Türkiye yapmaz zaten. Ama amaç NATO'nun maddesini tetikleyip yani türkiyeye saldırıyı bahane edip notonun top yekün İran'a saldrimasini sağlamak. Başka da türlüsünü kafam almıyor

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,747
3,931
113
Amerikanın ırakta uçağı düşmüş

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,406
4,935
113
Hayirrrrr bir yerden bir uçak kalkar bir yere düşebilir çok uzagada düşse o us alarm durumuna geçer bosverin bsskasinin uçağını
Kardeş sen sirenleri otmesine taksın inciligin 3 4 km otedindeyiz gökyüzünden yanan bir şey geçti akabinde şiddetli patlama geldi adana titremeye ev yok aç adana haberlerini instagram dan izle iraktaki düşen uçak ne alaka

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Kardeş sen sirenleri otmesine taksın inciligin 3 4 km otedindeyiz gökyüzünden yanan bir şey geçti akabinde şiddetli patlama geldi adana titremeye ev yok aç adana haberlerini instagram dan izle iraktaki düşen uçak ne alaka
Sakamisin ben ....... Oturuyorum zaten yazamıyorum

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,821
26,724
113
Ya bu sokuk iran her malligi yapar ama ayagina sikar daha dun incirlik hedefimiz kesinlikle degil dedmisti