- 90,471
- 100,030
- 113
Tespit edilir nerden geldiği fizik matematikBelki de İran atmıyor füzeleri sırf Türkiyeyi savaşa çekmek için uğraşıyorlar herşey olabilir
Tespit edilir nerden geldiği fizik matematikBelki de İran atmıyor füzeleri sırf Türkiyeyi savaşa çekmek için uğraşıyorlar herşey olabilir
Haberlere bankadan emekli emekli parasını bayramdan önce alıyor inandinmiUffff patlama sesi neden geliyor biliyomusun boş boş konusma
Boş konuşup durma kardeş yazıp durma a haber gibisinUffff patlama sesi neden geliyor biliyomusun boş boş konusma
Kardes ne şakası al sana linki sen adanadasinda ben kambocyadami yasiyorum
https://www.ekonomim.com/gundem/son...leri-duyuldu-patlama-sesi-geldi-haberi-881564 izle videoları
Bı okuyun atastirin bilmiyorsanız da konusmayin bukadar basitHaberlere bankadan emekli emekli parasını bayramdan önce alıyor inandinmi
Dostum imha edilmis iste goruntu attim bu ikinci fuze olduHaberlere bankadan emekli emekli parasını bayramdan önce alıyor inandinmi
Niye karı gibi konusuyon komutana yakisiyormu sen mi bizi kurtaracanUffff patlama sesi neden geliyor biliyomusun boş boş konusma
Aha seni buldum komutanBı okuyun atastirin bilmiyorsanız da konusmayin bukadar basit
Off yhaaa komutanım diyorum tatlim neyine inanmıyorsun xdNiye karı gibi konusuyon komutana yakisiyormu sen mi bizi kurtaracan
Baktım ne alaka kardeşim o görüntü ne görüntüsü sakamisiniz yaDostum imha edilmis iste goruntu attim bu ikinci fuze oldu
Kenan komutanın getir götürünü yapamazlar bunlar düğüncüAha seni buldum komutan
Kahkaha attım 🤣🤣🤣Off yhaaa komutanım diyorum tatlim neyine inanmıyorsun xd
Boşa yazma a haber izliyor belli ki adanalilar yalan söylüyor arkadaş doğrusunu o bilirDostum imha edilmis iste goruntu attim bu ikinci fuze oldu
Deri atlet giyen komutan mı olur aq belli ki arayış başkaKahkaha attım 🤣🤣🤣
Son defa yazıyorum hava trafik kontrolörü sefiyim evdeyim şuan ve evim yazamiyorum burdan çok yakınım böyle bişey olsa evde otururmuyum çömez durdururmu beniBaktım ne alaka kardeşim o görüntü ne görüntüsü sakamisiniz ya
Aynen mehmet gitme gitme kafadan yemjs birde 🤣🤣Kenan komutanın getir götürünü yapamazlar bunlar düğüncü
Çömezim var nesini anlamıyorsunSon defa yazıyorum hava trafik kontrolörü sefiyim evdeyim şuan ve evim yazamiyorum burdan çok yakınım böyle bişey olsa evde otururmuyum çömez durdururmu beni
La sarmayin komutanima yeter puahaÇömezim var nesini anlamıyorsun