Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Incirlik Hakkında

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
428
164
43
Son defa yazıyorum hava trafik kontrolörü sefiyim evdeyim şuan ve evim yazamiyorum burdan çok yakınım böyle bişey olsa evde otururmuyum çömez durdururmu beni
Neyse ben çıkayım bari etme cavusla muhabbet gerisini biliyosunuzdur ayrıca emekli maaşları bayramdan önce yatcakmis siz oyle bilinn

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,405
1,658
113
Endise etmenize gerek yok vaad edilen son savaş eski Usul olacak füzeler falan cartlar curtlar pek gerek duyulmayacak ama bu savaş mutlaka olacak.

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,681
989
113
Endise etmenize gerek yok vaad edilen son savaş eski Usul olacak füzeler falan cartlar curtlar pek gerek duyulmayacak ama bu savaş mutlaka olacak.
reis bilgi kesin mi yayalım mı bak yalan dolan bilgi veriyosak memleketin istikbaliyle oynarız

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,405
1,658
113
reis bilgi kesin mi yayalım mı bak yalan dolan bilgi veriyosak memleketin istikbaliyle oynarız
İnanç meselesi dost tabi ne kadar inandığına bağlı.
Bak İsrail'e vaad edilen toprak diyorlar inançlarının peşinden gidiyorlar dünyayı karistiryorlar Amerika'ya bile ellerinde oynatiyorlar. Sence bizim dinimizde yada kitabimizda İsrail'e toprak vaad edildiği yazıyor mu

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,405
1,658
113
Hatta vaad edilen toprakları bırak adamlar kendilerinden başkasını insan yerine dahi koymuyorlar cocukmus kadınmış önlerine ne gelirse kırıp geçiyorlar. Tamam teknoloji falan filan olacakta sen füze Atacan o atacak at tut mu yapacaz göğüs göğüse savaş olacak yani

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,267
6,256
113
Hatta vaad edilen toprakları bırak adamlar kendilerinden başkasını insan yerine dahi koymuyorlar cocukmus kadınmış önlerine ne gelirse kırıp geçiyorlar. Tamam teknoloji falan filan olacakta sen füze Atacan o atacak at tut mu yapacaz göğüs göğüse savaş olacak yani
Tamam reis öyle yaparız tamam

madmen1

1881-193~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
481
63
Hava savunma siste önlemiş bugün olan durumu

Silence

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,292
345
83
@secduman
Gördümde senin kadar boş biri görmedim. Tüm yorumları en başından okudum. Nasıl Bi triplere girmişsin öyle. Yok çömez aradı yok açıklama yapamıyorum. Fazla a haber izleme sana tavsiyem. 30 yıldır bu işlerdeyim diyorsun yaşın 45 görünüyor. 15 yaşında mı girdin bu işlere. Slotta kaybettin de bize mi sardın. Sıkılıyorsan demo oyna biraz.