- 3,478
- 2,084
- 113
@Gokhandgnc35 Hadi ferruh ayini yapalımTamam be kardeş sıktın sende gökhan sana ne güzel açıklayıcı konuştu
@Gokhandgnc35 Hadi ferruh ayini yapalımTamam be kardeş sıktın sende gökhan sana ne güzel açıklayıcı konuştu
Sonra iPhone i satmak için mi kankaKumarbaz adam ı phone kullanır nedenini sormayın
Amazon bitkilerinin halisunejik etkisiyle kafanı yapiyorsun Ayin falan değil muptezellik buBeni bu kumara başlatan kuzenimi Allah kahretsin ben ayahuasca ritüeline gidip bu işten kurtulcam
Paçan yiyorsa bu soruyu clovers1995 için kullanır misinSaçma sapan konular açmayın
Cezayir rovansta tur atlariphone tabii ki
16-15 pro-11 vs kullanmış biri olarak
en kötü iphone en iyi androidten iyidir
biri cezayir diğeri argentina 🧐
Benide kumara bu arkadaş başlattı @TheTissBeni bu kumara başlatan kuzenimi Allah kahretsin ben ayahuasca ritüeline gidip bu işten kurtulcam
şu androidi bırak o kadar paran var bi 15-16 cek deneyimle tahır handikabı o zaman görürsünCezayir rovansta tur atlar
Oppo kullanıyorum Kanka çok da memnunumşu androidi bırak o kadar paran var bi 15-16 cek deneyimle tahır handikabı o zaman görürsün![]()
Bu kirik nerde abi gözükmüyor hiç @burdurlu1515Amazon bitkilerinin halisunejik etkisiyle kafanı yapiyorsun Ayin falan değil muptezellik bu
sen bi kullan oppo neymiş biz ne kullanıyormuşuz diyeceksin güven banaOppo kullanıyorum Kanka çok da memnunum
Parayı bulduğuna eminimBu kirik nerde abi gözükmüyor hiç @burdurlu1515
Sana güvenim sonsuz kanka ilk bollukta inşallahsen bi kullan oppo neymiş biz ne kullanıyormuşuz diyeceksin güven bana
Xiaomi 17 pro maxİki telefonda gerçekten muazzam ancak sizce hangisi daha iyi ?
Ekran 6.9 Dynamic AMOLED 120Hz 6.9 OLED ProMotion 120Hz İşlemci Snapdragon 8 Elite Gen 5 Apple A19 Pro RAM 12GB / 16GB 12GB Depolama 256GB / 512GB / 1TB 256GB / 512GB / 1TB / 2TB Ana Kamera 200 MP 48 MP Zoom Daha güçlü (5x periskop + yüksek dijital zoom) Daha sınırlı Video çok iyi en iyilerinden Batarya 5000 mAh 5088 mAh Şarj 60W 40W Ağırlık 214 g 233 g İşletim Sistemi Android 16 (One UI 8.5) iOS 26 Özel özellik S Pen, gelzoom Apple ekosistemi, Face ID
Ortalama bir Samsung S26 Ultra fiyatı 100.000 TL ortalama bir İphone 17 Pro Max 140.000 TL ancak bana kalırsa bir android telefona 100.000 tl verilmez. Telefonu satmak istediğiniz de yarı fiyatına alım yapıyorlar İphone piyasası çok daha canlı bildiğiniz üzere
Olabilir bitince döner geriParayı bulduğuna eminim
Şuan Jakuzi de pro iciyor olabilirOlabilir bitince döner geri
Tamam siktirgitBeni bu kumara başlatan kuzenimi Allah kahretsin ben ayahuasca ritüeline gidip bu işten kurtulcam
You have banned to form serverBu kirik nerde abi gözükmüyor hiç @burdurlu1515
Niye kiPaçan yiyorsa bu soruyu clovers1995 için kullanır misin![]()
Etiket çıkmazdı ozamanYou have banned to form server