Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İpotek Hk.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
İpotek işi nasıl oluyor imza senet gibi birşey mi oluyor. Bu benim imzam değil diyip ödememe yapma durumun olmuyor mu? Yani adamlar 500 k verip nasıl 3 m tahsilat ediyorlar terbiyesizim. Öyle birşey varsa bizde dükkan açalım paraya bak 500 bin ver hipotekli ev geçir üstüne 3 ay sonra 500 bin verdiğin 3 m olsun. Ayda 100 de 200 kar oh ne güzel soygunculukmus. Öyle birşey varsa bende açayım 500 verip 3 aya 3 m kazanılacaksa

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Cok kansız yere bulaşmış benimde başımdan geçti tahmin ediyorum.25 k lik borcu 70 k odedim.cok şerefsiz de bir avukatı var.1ay taksit ödeme icraya düşüyor.
Acımasız bir durum ama tefecinin kanun bulmuş hali gibi birşey. Zengin olmanın kısa yolunu bulmuş adamlar. İpotek etti mi nasıl o parayı alıyor kanıtlıyor halen anlamadım ve 500 m aldı 3 ay sonra niye 3 m ödüyor neye göre faiz işliyor onu da çözemedim. 500 m aldı diyelim 3 ayda nasıl bu kadar fazla ödüyor.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113
Acımasız bir durum ama tefecinin kanun bulmuş hali gibi birşey. Zengin olmanın kısa yolunu bulmuş adamlar. İpotek etti mi nasıl o parayı alıyor kanıtlıyor halen anlamadım ve 500 m aldı 3 ay sonra niye 3 m ödüyor neye göre faiz işliyor onu da çözemedim. 500 m aldı diyelim 3 ayda nasıl bu kadar fazla ödüyor.
Alışveriş yaparken sözleşmede yazıyor şu kadar süre ödemezsen ana paranin yüzde bilmem kaci ceza filan ,sterlin üzerinden işlem yaptıkları için borç uçuyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Alışveriş yaparken sözleşmede yazıyor şu kadar süre ödemezsen ana paranin yüzde bilmem kaci ceza filan ,sterlin üzerinden işlem yaptıkları için borç uçuyor
İmza benim imzam değil veya imzam kopyalanmış ben bu alışverişi yapmadım başka bir ürün aldım diyip cayma hakkı olmuyor mu sonuçta imza atsan bile kimlikteki ile bire bir olmuyor ve çoğu yer imza gerçek mi diye kontrol etmiyor. Yok böyle kesin sözleşme de bir imza ile ev veya mal varlığı alınma varsa bizde yapalım terbiyesizim. 3 ayda 250 bin versen 1 m geri alırsın hemde kanunla mahkeme ile. Mahkeme uzasa zaten mahkeme bitene kadar borc daha da artar

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113
İmza benim imzam değil veya imzam kopyalanmış ben bu alışverişi yapmadım başka bir ürün aldım diyip cayma hakkı olmuyor mu sonuçta imza atsan bile kimlikteki ile bire bir olmuyor ve çoğu yer imza gerçek mi diye kontrol etmiyor. Yok böyle kesin sözleşme de bir imza ile ev veya mal varlığı alınma varsa bizde yapalım terbiyesizim. 3 ayda 250 bin versen 1 m geri alırsın hemde kanunla mahkeme ile. Mahkeme uzasa zaten mahkeme bitene kadar borc daha da artar
Valla burası ayrı bi yer ben borcu ödedim senedi bana vermediler dediler İngiltere'den geliyor sened.bi avukat arkadaş buraya ihtarname çekti 7 gün içinde senedi vermezseniz filan diye.sonra icra takibi başlattık bizde 25 bin bu köpeklerden aldım Söke Söke

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
2,545
113
Istersen at resmi ciz onemli olan imzanin sekli degil yazinin senin elinden cikip cikmadigi, git evrakta sahtecilik davasi ac adli tip sag sol el yazi yazdirsin imza sana ait cikarsa bide tazminat odersin, bu kafayla nasil ev sahibi oldunda ipotek isine girdin aw

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Valla burası ayrı bi yer ben borcu ödedim senedi bana vermediler dediler İngiltere'den geliyor sened.bi avukat arkadaş buraya ihtarname çekti 7 gün içinde senedi vermezseniz filan diye.sonra icra takibi başlattık bizde 25 bin bu köpeklerden aldım Söke Söke
Çakallara bak bir süre geçtikten sonra borç ödenmemiş diyeceklerdi belki de daha fazla olarak. Ama adamlar para basıyor 250 bin verse 3 ayda 1 m alır 500 bine 3 m aldıklarına göre. Biz demi açsak ne yapsak. 1 yıl da zengin olursun biri dükkani kursunlamazsa.

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Istersen at resmi ciz onemli olan imzanin sekli degil yazinin senin elinden cikip cikmadigi, git evrakta sahtecilik davasi ac adli tip sag sol el yazi yazdirsin imza sana ait cikarsa bide tazminat odersin, bu kafayla nasil ev sahibi oldunda ipotek isine girdin aw
Ben ipotek vermedim ki arkadaş vermiş. Ama aşırı karlı iş. Üzücü ama aşırı karlı. Bizde yapabilir miyiz dükkan açmadan. Kamera önünde ipotek sözleşmesi yaptırırız 3 ayda ödemezse 500 versen en kötü 2.5 m alırsın. 2.5 m sonra 5 kişiye 500 er versen 3 ay sonra 12 m+ yapar paraya bak.

rcpgdk315

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
40
18
La gardas evi ipotek vermek nedir ya
Merak ettiğim aldigin altını nerde kullandın
Inşallah bu işlere gitmedi gerçi iş de kuracak olsan her ne şartta olursa olsun
karsiliginda 2 evde alacaka kârlı bir şey de olsa
Ev ipotek verilmez
Neyse geçmiş olsun
Hayat bi tecrübe

f67n7600

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
303
166
43
Mahvoldum yani arkadaşlar gerçekten mahvoldum
Bir de evde yetişmiyor yetmiyor yani parası üzerine bir 1.200'e borç kalacak

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Mahvoldum yani arkadaşlar gerçekten mahvoldum
Bir de evde yetişmiyor yetmiyor yani parası üzerine bir 1.200'e borç kalacak
Aldığın altını ne yaptın umarım kumarda yememissindir. Yok 500 bin altın 3 ayda bu kadar para yapacağı belli neden evi ipotek ettirdin yani 500 bin araba satarsın bulursun ama ev almak artık bu zamanda imkansiz. Allah yardımcın olsun ama o kalan 1.200 yine 3 aya 3 m alır bu adamlar senin üstünde birşey bırakmaz. Mağaza gidip konuşsan da anlamazlar herhalde

f67n7600

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
303
166
43
Aldığın altını ne yaptın umarım kumarda yememissindir. Yok 500 bin altın 3 ayda bu kadar para yapacağı belli neden evi ipotek ettirdin yani 500 bin araba satarsın bulursun ama ev almak artık bu zamanda imkansiz. Allah yardımcın olsun ama o kalan 1.200 yine 3 aya 3 m alır bu adamlar senin üstünde birşey bırakmaz. Mağaza gidip konuşsan da anlamazlar herhalde
Üzerime başka bir şey yok
Bir ömür benimle beraber gidecek borç ne yapayım

dkzsly79

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
248
85
28
Arkadaşlar merhaba evim bir mağazaya ipotekli ipotek karşılığında altına aldım
3M borç var net icrada öyle görünüyor
İtiraz etmedim ev satışa gidiyor
Bu durumda ev ne kadara satılır sizce evin ortalama değeri 2,5 milyon falan
Ama icrada ne kadar satılır ne kadar üzerime borç kalır
Ve sonrasındaki borç nasıl olacak bilgi sahibi olan var mı
Ben tabii ki sordum gidin avukata soru şunu yapın bunu yapın demeyin
Belki buradan başına gelmiş birisi vardır inşallah gelmemiştir ya da bilgi sahibidir
Yani bilgisi olan varsa net bir şekilde paylaşsın ya
Dostum öncelikle borcunu öder evini kurtarırsın İnşallah. Eva Avm den altın almayı önerirmisin gününde ödediginde bir sorunla karşılaşılır mı güvenilir mi acaba ?

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,608
2,545
113
Dostum öncelikle borcunu öder evini kurtarırsın İnşallah. Eva Avm den altın almayı önerirmisin gününde ödediginde bir sorunla karşılaşılır mı güvenilir mi acaba ?
Gununde odedigin surece sorun olmuyor. 2 kez alisveris yaptim dun 1 tanesini kapattim diğeri ayda 2 2 zaten 20 ay taksit. Ama oyle 2 ay geciktiriyim falan dersen arama falan yapmiyolar direk avukata. Abartmiyorum borcun 5 kati olarak geri odersin,

dkzsly79

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
248
85
28
Yok ödememe gibi bir durumum söz konusu olamaz inş zaten Uygun Avm acıcam bulundugum şehirde Euro ile borçlandırıyormuş Zaten alacagım parayı direk ürüne baglayacagım için Euro yükselse bile zararım olmaz benım aldıgım ürünlerde yükselir sadece faizi ödemiş olucam neredeyse bankadan daha hesaplı faizi ipotek karşılıgında.Ama anlamadıgım Denizlide yazıyor galiba merkezi Magazaya gitmek mi lazım acaba online oluyormu yoksa