Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İpotek Hk.

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,604
2,545
113
Yok ödememe gibi bir durumum söz konusu olamaz inş zaten Uygun Avm acıcam bulundugum şehirde Euro ile borçlandırıyormuş Zaten alacagım parayı direk ürüne baglayacagım için Euro yükselse bile zararım olmaz benım aldıgım ürünlerde yükselir sadece faizi ödemiş olucam neredeyse bankadan daha hesaplı faizi ipotek karşılıgında.Ama anlamadıgım Denizlide yazıyor galiba merkezi Magazaya gitmek mi lazım acaba online oluyormu yoksa
Online oluyor

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,439
9,108
113
İhaleye kalırsa işin zor neden diye sorma
2024 model egeayi 400 binden alıyor millet oralarda

Egemen35

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
5
8
Ben bu eva avm kadar lanet bir yer görmedim 4 ay önce bir dosya kapattım adamlar ne yapıp edip alıyorlar benim iş yerinde 2.sırada icradalardı yani eğer beklenseydi bu ay maaşımdan keslmeye başlanacaktı ama annemlerin oturduğu yere 3 kez iktar gibi borcu gösteren yazı gönderdiler bende korkutmaya çalışıyorlar mecbur beklecekler dedim ama itiraz etmeleri lazımmış meğersem. Sonuc olarak babayı borclu listesine aldılar benim borcumdan dolayı ve pederin bütün ev araba tarla haciz koyuldu bende mecbur kalıp bir şekilde borcu ödedim çok lanet bir yer sakın bulaşmayın valla

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,584
1,087
113
Eşya almıyorlar artık bildiğim

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
738
437
63
Ben bu eva avm kadar lanet bir yer görmedim 4 ay önce bir dosya kapattım adamlar ne yapıp edip alıyorlar benim iş yerinde 2.sırada icradalardı yani eğer beklenseydi bu ay maaşımdan keslmeye başlanacaktı ama annemlerin oturduğu yere 3 kez iktar gibi borcu gösteren yazı gönderdiler bende korkutmaya çalışıyorlar mecbur beklecekler dedim ama itiraz etmeleri lazımmış meğersem. Sonuc olarak babayı borclu listesine aldılar benim borcumdan dolayı ve pederin bütün ev araba tarla haciz koyuldu bende mecbur kalıp bir şekilde borcu ödedim çok lanet bir yer sakın bulaşmayın valla
Geçmiş olsun. Yukarda yazmış, benim anlamadığım geciktirince borç nasıl 5 katına çıkıyor? Sözleşmede öyle bir maddeye imza atılmaz.

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,937
3,458
113
Arkadaşlar merhaba evim bir mağazaya ipotekli ipotek karşılığında altına aldım
3M borç var net icrada öyle görünüyor
İtiraz etmedim ev satışa gidiyor
Bu durumda ev ne kadara satılır sizce evin ortalama değeri 2,5 milyon falan
Ama icrada ne kadar satılır ne kadar üzerime borç kalır
Ve sonrasındaki borç nasıl olacak bilgi sahibi olan var mı
Ben tabii ki sordum gidin avukata soru şunu yapın bunu yapın demeyin
Belki buradan başına gelmiş birisi vardır inşallah gelmemiştir ya da bilgi sahibidir
Yani bilgisi olan varsa net bir şekilde paylaşsın ya
knk o paralarla uğraşıp avukat tutsan daha mantıklı deilmi:D

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,933
2,693
113
Eva AVM açmak için gerekli belgeler neler bilgisi olan varmı? Bende açmayı düşünüyorum. 400 binle başlasam bile 1 yılda 5 kişi odemese bile 400 bini kişi başı 2 m yaparız 10 milyon kazanç 1 yılda evini arabanı yazligini kisligini her şeyi alırsın üstüne her yıl dubleks ev alırsın. Emekli olana kadar Karun kadar zengin olursun. Zenginler böyle zengin oluyor demekki. Yasal hırsızlıkla. Kuzenim de avukat zaten mis gibi iş.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,776
1,427
113
U
Eva AVM açmak için gerekli belgeler neler bilgisi olan varmı? Bende açmayı düşünüyorum. 400 binle başlasam bile 1 yılda 5 kişi odemese bile 400 bini kişi başı 2 m yaparız 10 milyon kazanç 1 yılda evini arabanı yazligini kisligini her şeyi alırsın üstüne her yıl dubleks ev alırsın. Emekli olana kadar Karun kadar zengin olursun. Zenginler böyle zengin oluyor demekki. Yasal hırsızlıkla. Kuzenim de avukat zaten mis gibi iş.
Yap kardeşim

Byscream1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,466
494
83
Aglayanin mali gulene yaramaz hastalık olarak çıkar birsekilde çıkar milleti bitirme üzerine iş kurmayın yazık gunah

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,308
10,486
113
Okuduğum yorumlarına göre sen bu tür işler yapamazsın.Bu işleri yapabilmen için biraz billur gerekiyor sende onu göremedim yorumlarına bakarak.Senedi olan adam kafana silahı dayasa değil senedini kendi donuna kadar verirsin.Öyle 400 binlede bir tane avukat kuzeninlede olacak işler değil çünkü.Milyonlarca fonun binlercede çevren olacak.Senin yapacağın maksimum şey gariban birini bulup 200 bin verir 1 ay sonra 300 ver diye senet imzalatırsın.1 ay sonra o gariban kaybedecek bir şeyi olmazsa bu kez canını almasın dikkat et

furkucyus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
865
113
tefeciden alsa daha iyiymiş aq. bu nasıl bir sistem nasıl bir mantık