Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İradesizliğimizin Bedelini Çok Ağır Ödüyoruz

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Düşünsene akşam para vurmuşsun heyecanla yazıyorsun sabah seni kahvaltıya öğlen yemeğe çıkaracam akşamda sinemaya falan gidelim yarın tüm gün benimlesin diye söz veriyorsun elin durmuyor slotta kaybediyorsun geri sabah sıfırsın rezilliğe bak paçadan akıyor sık kafana daha iyi 😂😂
1 kere az daha bu duruma düşüyodum. Neyse ki son anda kasayı toparlamıştım. Sonra bi daha öyle durumlarda kumara yanaşmamaya karar verdim

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,629
1,699
113
Elimdeki 400 ü jokere atayım diyorum 400 freebet veriyor. Bi 1500 bile yapsam kasayı günü rahat çıkartırım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,534
21,103
113
1 kere az daha bu duruma düşüyodum. Neyse ki son anda kasayı toparlamıştım. Sonra bi daha öyle durumlarda kumara yanaşmamaya karar verdim
3 sene önce araba var yola çıkacağım hatunla İstanbul turu yapıp geleceğiz garibim akşamdan herşeyi ayarladı dur la dedim en azından gidene kadar ki gideri falan çıkarayım sabaha baktım metelik yok o gün kötü bir deneyim olmuştu rezillik başka birşey değil.

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
3 sene önce araba var yola çıkacağım hatunla İstanbul turu yapıp geleceğiz garibim akşamdan herşeyi ayarladı dur la dedim en azından gidene kadar ki gideri falan çıkarayım sabaha baktım metelik yok o gün kötü bir deneyim olmuştu rezillik başka birşey değil.
Öyle öyle kanka. Kendimizi değil sadece eşi dostu zor durumda bırakıyoruz. Bu kötü işte

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,534
21,103
113
:( kazanınca öyle gelmiyor bi bakıyosun kupona 500bin basmışsın 😓 sonra para 0lanıyor
Kanka 500 bini gördüm milyon görmedim ama yinede en fazla 10 bin yatırım yaptım sitelere tamam ardarda oldu belki ama yinede elim varmadı gerçekten kötü durum 500 bin kupona basar mısın diye sorsalar asla derim.

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,094
6,522
113
Kanka 500 bini gördüm milyon görmedim ama yinede en fazla 10 bin yatırım yaptım sitelere tamam ardarda oldu belki ama yinede elim varmadı gerçekten kötü durum 500 bin kupona basar mısın diye sorsalar asla derim.
ben bastım şuan sorsan 500binim olsa yine basarim ama bu sefer ikiye bölerim iki hakkım olur ha kaçak siteye zaten atılmqz o para ben yasal nesineye yatırmıştım

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,337
612
113
Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.

İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.

Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?

Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.

Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Bir süre tuşlu telefon kullan

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,830
6,184
113
Hesabında para olup da kumar oynamayan varsa helal olsun ona

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,261
4,261
113
bugün kaç maç yazdıysam hep tekten gitti, en son 2 maça kasa atıcaktım ulan son anda nedense tekrar slota girdim sıfırladım bi baktım o 2 maç da geldi gel de sövme :D

X-RAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,647
9,796
113
knak öncelikle 400tl iki kahve gayet gelir okadar pahalı değil yav niye öyle düşünüyosun hafif birşeyler al illa en pahalısını almak zorunda değilsim
Dostum en fazla 2 kahve alır sonra aynı dert devam. Bence kızın hayatına hiç girmemek daha mantıklı

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,337
612
113
Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.

İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.

Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?

Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.

Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Şu sekilde yapabilirsin günde 1.50 1.50 2 maçı cikarip 1000 tl atip slotlara bulasmazsan kazanirsin

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,629
1,699
113
ben bastım şuan sorsan 500binim olsa yine basarim ama bu sefer ikiye bölerim iki hakkım olur ha kaçak siteye zaten atılmqz o para ben yasal nesineye yatırmıştım
İşte bunun sebebi ne abi? Niye kaybedeceğimizi bile bile yanlış olduğunu bile bile basıyoruz aq. Nedir abi bu bağımlılığın sebebi