Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İradesizliğimizin Bedelini Çok Ağır Ödüyoruz

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,629
1,699
113
Ben 10 senedir bırakamıyorum yaş 31 evlilik yok hepimize Allah yardım etsin
Amin brom. Benimde 31 yaş. Sorun tek sadece. Bi tane sorunumuz var ve kolay aslında. İddiayı bırakmak. Onu bıraktığımız zaman dertlerimizin yarsıından fazlası çözülecek. Ama bırakamıyoruz saçmalık

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,783
1,431
113
Valla para olsa atardım bu sitelere gideceğine sana verirdim en azından bı işe yarardi.saaatimiz saatimizi uymuyor 3 4 saat sonra belki yine para olcak.faydasi yok dağ gibi borc var

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,807
8,580
113
Dalga gecmıyorum kral duydugum en mantıklı yaklasım kral gercekten canı gonulden tesekkurler...
Ben öyle yaptım hanıöa devrettim herşeyi 2 yılda arabamı aldım ve kenarda birikmişimiz oldu hepimiz mutluyuz ama hala oynamaya devam ediyorum meseşa dün betxmen sitesinden 1500tl ile 48k kazandım parama çöktü eğer çökmese 43k sını hanıma verip 5k ile devam edecektim şuan param kalmadı diğer haftayı bekliyorum kod ve iyilik akımı kovalıyorum test edildi onaylandı sende yap emin ol bişeylerin değiştiğini 2 ay sonra fark etmeye başlayacaksın

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,017
28,217
113
Ben öyle yaptım hanıöa devrettim herşeyi 2 yılda arabamı aldım ve kenarda birikmişimiz oldu hepimiz mutluyuz ama hala oynamaya devam ediyorum meseşa dün betxmen sitesinden 1500tl ile 48k kazandım parama çöktü eğer çökmese 43k sını hanıma verip 5k ile devam edecektim şuan param kalmadı diğer haftayı bekliyorum kod ve iyilik akımı kovalıyorum test edildi onaylandı sende yap emin ol bişeylerin değiştiğini 2 ay sonra fark etmeye başlayacaksın
sponsor site amdinlere yaz

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,629
1,699
113
Süper valla ama betxmen ne be hocam öyle sitelerden oynanır mı jojo holi gibi siteler varken

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
1,148
113
Reis hanım sormuyor mu para nerden geliyor diye

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,074
1,499
113
400 varsa önce şöyle uygun bi yerde çay için. Otururken max alınca seni daha iyi yerlere götürecem de 🤣

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,137
407
83
Düşünsene akşam para vurmuşsun heyecanla yazıyorsun sabah seni kahvaltıya öğlen yemeğe çıkaracam akşamda sinemaya falan gidelim yarın tüm gün benimlesin diye söz veriyorsun elin durmuyor slotta kaybediyorsun geri sabah sıfırsın rezilliğe bak paçadan akıyor sık kafana daha iyi 😂😂
Dostum bu yazdiklarin senin icin gecerli degil maşallah gözümüz yok slot içinden geçiyorsun bu aralar..