- 808
- 764
- 93
şuan ne yapıyo çok merak ettim yazık üzücü
400 gitti spora. 400 le gitmek istemedim kızın yanına 1500 falan yapıp çekecektim. Sağlık olsun yapçak bişey yok.şuan ne yapıyo çok merak ettim yazık üzücü
knka tatlı dille bugun buluşmasak olurmu vs deseydin önemli bişim çıktı ama telafi etcem vs deseydin kızda üzülmüştür şimdi400 gitti spora. 400 le gitmek istemedim kızın yanına 1500 falan yapıp çekecektim. Sağlık olsun yapçak bişey yok.
Net bir şekilde bırakmam lazım. Sadece maddi kayıp değil, ağır strese sokuyor insanı. Hayatta yapmak istediğin basit şeyleri bile yaptırmıyor sana. Beynini esir alıyor komple.
Cebine 3 kuruş para geçiyor, ihtiyaçların var ama onu düşünmüyosun bile. Hemen siteye atmak istiyo canın. Niye? O parayı 10 k yapcan ya hani ondan. Bok yaparsın aq
Ben onu hallettim pazar günü buluşcam onla. Pusula affilateden para gelecek. O parayla gidicem artık yanına.knka tatlı dille bugun buluşmasak olurmu vs deseydin önemli bişim çıktı ama telafi etcem vs deseydin kızda üzülmüştür şimdi
ah be dost valla param olsa atmak isterdim yine site kazandı400 gitti spora. 400 le gitmek istemedim kızın yanına 1500 falan yapıp çekecektim. Sağlık olsun yapçak bişey yok.
Net bir şekilde bırakmam lazım. Sadece maddi kayıp değil, ağır strese sokuyor insanı. Hayatta yapmak istediğin basit şeyleri bile yaptırmıyor sana. Beynini esir alıyor komple.
Cebine 3 kuruş para geçiyor, ihtiyaçların var ama onu düşünmüyosun bile. Hemen siteye atmak istiyo canın. Niye? O parayı 10 k yapcan ya hani ondan. Bok yaparsın aq
Salla dost senin iyi niyetin yeter. Bu gidişle devlet kumar bırakma hattını arıcam artık. Gidişat orayı gösteriyor. Cidden daraldım artık bazen nefes aldırmıyor bu illet banaah be dost valla param olsa atmak isterdim yine site kazandı
ben neler neler kaybettim ah ah napalım giden gitmiştir olana çare olmuyor kız tersleyip komple iletişimi koparabilirdi yine sen iyi tarafından bakBen onu hallettim pazar günü buluşcam onla. Pusula affilateden para gelecek. O parayla gidicem artık yanına.
Yazık abi olan muhabbete bak. İddianın kaybettirdiği şeyleri şöyle bi düşünüyom da hüngür hüngür ağlasam yeridir. Bugün kızla buluşamamakla ilgisi yok. O sadece en basit şey. Bana neleri kaybettirdi bu hayatta kelimelerle ifade edemem.
Devam mı? Devam abi. Eşşeğiz biz akıllanmayız. Devam edeceğiz oynamaya. Birçok arkadaşım bıraktı senelerdir yüzüne bakmıyolar bi biz eşşekliğe devam ediyoruz. Helal olsun bize amk
Yok öyle bişey yapmaz. Aklımda önceden çok güzel bi bahane vardı kıza da ondan bahsetmiştim zaten ihtimal diye. Para gidince de söyledim dedim oldu gelemicem. Sorun yok yani.ben neler neler kaybettim ah ah napalım giden gitmiştir olana çare olmuyor kız tersleyip komple iletişimi koparabilirdi yine sen iyi tarafından bak
Pazar günü çiçek paran olmazsa DM bekliyorum kralım.. o zamana kadar durumum yerinde olursa yardımcı olacağım ✅Yok öyle bişey yapmaz. Aklımda önceden çok güzel bi bahane vardı kıza da ondan bahsetmiştim zaten ihtimal diye. Para gidince de söyledim dedim oldu gelemicem. Sorun yok yani.
Pazar günü bi çiçekle giderim yanına.
2008 yılında bunu tecrübe ettim ben. Kız arkadaşımla yıl dönümü kutlucaz. Cepte 80 lira para var. Bir şeyler yapılıyor yine o paraya kötü değil. Öğrenci usulu takılacağıma dedim atayım siteye yarın mükemmel bir gün geçirelim. Tabii ki sabahında 0la kaldım. Sonra noldu bıraktım filan tepkisini beklemeyin o kızdan ayrılana kadar ondan gizli kumar oynamaca devam etti. Kim bilir belki içimde bir yerlerde kumarı rahatça oynamak için ondan ayrılmış bile olabilirim. İradesizliğe çözümü ben promokodlar bonus huntla buldum. Hani günde hiç bişi yapmasan pc başında çalışıyorsan 500-2k arasında para kazanıyorsun kodlardan. Onları geldiği gibi at cryptoya 10k-20k olana kadar dokunma sonra oynamaya başla hem adı olsun hem de bir şeyler yapabil. Bu mantıkla iyi kötü gidiyorum. Geçen hafta 50k battım mesela sakince crypto cüzdan 20k görsün öyle kumara başlayayım diye bekliyorumDüşünsene akşam para vurmuşsun heyecanla yazıyorsun sabah seni kahvaltıya öğlen yemeğe çıkaracam akşamda sinemaya falan gidelim yarın tüm gün benimlesin diye söz veriyorsun elin durmuyor slotta kaybediyorsun geri sabah sıfırsın rezilliğe bak paçadan akıyor sık kafana daha iyi 😂😂
Çoluk çocuğu sen istedin dostum. Hani istediğin hayatın bedelini ömrünü feda ederek karşılıyorsun. Öyle deme ondan dolayı ; Nice mutlu günleriniz olsun14 subatlar ne güzeldi 1 çiçek bir yemek bir kahve derken geçer giderdi şimdi hanıma çoluk çocuğa ömrümüzü feda ettik yinede çok şükür
Aynı şeyleri anlatmak istedim çok şükürÇoluk çocuğu sen istedin dostum. Hani istediğin hayatın bedelini ömrünü feda ederek karşılıyorsun. Öyle deme ondan dolayı ; Nice mutlu günleriniz olsun
kannkaaaaaaaaaa 14 subattttta paran gidiyodu artıkkkkkkkkkkk ömrünnnnnnn ahahahahahbaaaaaaaaaaaaa14 subatlar ne güzeldi 1 çiçek bir yemek bir kahve derken geçer giderdi şimdi hanıma çoluk çocuğa ömrümüzü feda ettik herşeye değer çok şükür
Bana biraz sinyal gibi geldiArkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum
kardeş ne iradesizliği . biz varya adam değiliz biz adammm . beş para etmez köpek herifin tekidir bütün kumarbazlar .Arkadaşlar selam biraz dert yanıcam dert dinleyecek modda olmayanlar şimdiden söyliyim okumasın.
İradesizliğimizin bedelini çok ağır ödüyoruz arkadaşlar. Eminim ki benim durumumda olan birsürü insan vardır. Bu oyun yüzünden elimizde avcumuzda hiçbirşey kalmıyor. Bugün yeni tanıştığım kızla buluşcam cepte 400 lira para var kıza bi kahve bile ısmarlayamam düşünün.
Ya tamam madem bırakamıyoruz madem bağımlısıyız bu oyunun bari ayarında oynayalım be kardeşim. Elimizde avcumuzda ne varsa kuruşu kuruşuna basıyoz ya. Ya maaşı alıyoz 3 gün sonra para kalmıyo elimizde abi nasıl yenicez bunu?
Bırakamıyosun madem ayarında oyna be kardeşim. Kaç para kazancın var aylık 40 mı? Tamam sen ayda max 2000 liralık oynayabilirsin senin limitin bu. Ama yok biz her ay cebimizde para biteseye kadar oynuyoruz abi.
Nasıl yenicez bunu arkadaşlar bi taktiği olan varsa söylesin cidden çok canımı sıkmaya başladı bu durum