Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Fikri

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,005
28,191
113
twitchte league of legends yayını yapıyorum bende haftada 1-2 gün, youtube'u bilmem de ben bir şey kazanmıyorum dişe dokunur.
youtube shortsta milyon başına aldıkları ücret değişiyor çocuk kanalları hatta hitap ettiği ülkeye kadar.
yine de bence 25-30 aylık kazanması zor ihtimal kısaca yalan söylüyor.

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
Kumar ihtiyacını karşılamak mı? Kendine sigortalı bir iş bul . Ben iş verenim piyasa çok kötü. Kumar için çalışma kendin için çalış.
iş arama sürecimiz devam etmekte hocam eleman lazımsa istanbulayım her işi yaparım önlisans mezunuyum

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
twitchte league of legends yayını yapıyorum bende haftada 1-2 gün, youtube'u bilmem de ben bir şey kazanmıyorum dişe dokunur.
youtube shortsta milyon başına aldıkları ücret değişiyor çocuk kanalları hatta hitap ettiği ülkeye kadar.
yine de bence 25-30 aylık kazanması zor ihtimal kısaca yalan söylüyor.
beraber oynayalım hoca istersen youtube falan da atarız video

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
Aklı olsaydı kumar ihtiyacı demezdi kumarı kazanmak için diyorlar ama bilmiyor lar kumar kaybedilmek için yapılmış
orayı şaka amaçlı yazdım dost foruma deneme bonusu veren siteleri bulmak için üye oldum şuanda da sadece every sitelerinden kod kovalıyorum kumarda bi zararım yok çok şükür

thezzy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
747
406
63
bnm arkadaş yuotube da shorts paylaşıyor yaklaşık 1 senedir 280 küsür videossu var ve 30 bin abonesi var derinlemesine konuştuk we bana dedi ki knki ben aylık ortalam 20-25 kazanıorum...

ortalama 20-25 dediyse onu 2 ile çarpmak lazım adi herif rakip istemiyor!!! sadece o yiyecek !!!!

bnde kanal açmayı düşündüm ingilizce olacak ama :) 1 sene de de iyi bir yan gelir olur iye düşünüorum en azından kumar ihtiyacımı karşılarım bu kalemle....

sizler neler düşünüyosunuz dostlarım yapılır mı :)
yuotube yi bilmem ama youtube de baslayabilirsin

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,737
2,644
113
Shorts videosunda 2 kat daha fazla video ve 10 kat daha fazla izlenme olsa bile o parayı kazanamaz. Kazanması için tek ihtimal var, Türkiye değil başka ülke de ise...