Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Geçmişiniz Nedir

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
Az önce 1 k ni vermediler gördüm beddua ettin herhalde adam tistimbirik oldu 🤣
Yaaa 1k dan değilde eleman etkinlik yapmış etkinliğe katılanlara değilde kendi adamlarına atmış parayı ona kuruldum 😆😀😆😀😆😀

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
387
63
36 inşaat larda Sürünüyorum 2 defa kaymakamlik sınavına girdim 86 ve 90puan aldım mülakatta elediler 76 puanla kaymakam aldılar 😄
Mülakatta nasıl elendin? Nasıl bir tutum sergileniyor kaymakamlık mülakatında? Bu arada uluslararası ilişkiler mezunu musun hocam?

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Mülakatta nasıl elendin? Nasıl bir tutum sergileniyor kaymakamlık mülakatında? Bu arada uluslararası ilişkiler mezunu musun hocam?
Kamu yönetimi mezunuyum hocam balıklar suyun altında nefes alırlar mı diye sordular öyle saçma şeyler 😄 alır desen bir bela almaz desen bir bela 🤣🤣

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
O değilde en iyi parayı yemeksepetinde kazaniyordum hem iyi kazaniyordum hemde calismaktan vakit olmadığı için ne kumar oynardım ne parayı yemeye zamanım olurdu

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
387
63
Kamu yönetimi mezunuyum hocam balıklar suyun altında nefes alırlar mı diye sordular öyle saçma şeyler 😄 alır desen bir bela almaz desen bir bela 🤣🤣
Bende uluslararası ilişkiler mezunuyum ekstra bir de iktisat bitirdim baba işleri ile uğraşıyoruz okumasaymışım da olurmuş yani 😄

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
belediye mi kesin alevi yada torpille girmiş bir daha ağlıyor yazık
Torpilim olsa bu yaşa kadar orda burda neden sürüneyim knk. Kura ile girdim torpil ile girmiş olsam torpil ile girdim derim zaten

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bende uluslararası ilişkiler mezunuyum ekstra bir de iktisat bitirdim baba işleri ile uğraşıyoruz okumasaymışım da olurmuş yani 😄
20 yıl okula gitti okula harcanilan para ve giden yaş larda çalışmış olsan genç yaşta kendi iş yeri açarsın 😄

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,298
4,424
113
2 Yıl Su Tesisatı
16 gün Antalya otelde Aşçılık
3 Yıl Yemeksepeti Kurye
1.5 Yıl ŞOK Market
8 Ayda Belediye (Şuan Devam Ediyorum)

Yaş 27 Okumadık Böyle Olduk Okuyun Agalar Yoksa Biz gibi olursunuz ordan ora hiç sabit işte durmadık

Sizin İş Geçmişiniz Nedir
Tesisatta para var işi öğrenip işyerini acarsan iyi ekmek yersin

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
kanka belediyeye kurayla girme işi yalan geçiçen sen onu ya alevisindir sokmuşlardır chp yada torpille başka açıklaması yok yemeyin bizi içindeyiz işin
Nasıl diyorsan öyle olsun ne diyim knk

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
984
387
63
20 yıl okula gitti okula harcanilan para ve giden yaş larda çalışmış olsan genç yaşta kendi iş yeri açarsın 😄
Ben hem okudum hemde kendi işim vardı ama işte 2018 de babamın yanında bende battım. Sonra 2019 da Sabancı şirketine girdim sürekli iyileştirme Uzmanı olarak çalıştım babam işleri toparladı herşeyi yoluna koyduk 2023 de istifa ettim döndüm işlerin başına tekrar 😅

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,708
6,791
113
Belediye belediye diyorsunuzda aldığım maaas 43 bin tl ben yemeksepetinde daha fazla kazanıyordum ama tabi buranın işi rahat

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
156
43
Ben hem okudum hemde kendi işim vardı ama işte 2018 de babamın yanında bende battım. Sonra 2019 da Sabancı şirketine girdim sürekli iyileştirme Uzmanı olarak çalıştım babam işleri toparladı herşeyi yoluna koyduk 2023 de istifa ettim döndüm işlerin başına tekrar 😅
baba parasıyla babası sayende var olan piyasaya çıkan adama bak nasıl böbürlene böbürlene anlatıyor kendi işi varmış baban olmasa vasıfsız bir yerde sanayide falan çalışacan la

Xranger58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
321
156
43
Belediye belediye diyorsunuzda aldığım maaas 43 bin tl ben yemeksepetinde daha fazla kazanıyordum ama tabi buranın işi rahat
yemek sepetinde çalışma saatinle belediyede çalışma saatın aynımı yada aynı koşuldamı çalışıyordun kanka biraz mantıklı konuş lütfen ya yatıyorsunuz akşama kadar