- 7,479
- 4,442
- 113
Arkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Başladık yine😁 bir gün dene dostum isi zor değilse çalışArkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Dost merak ettim aradım direk yarın gel başla dedideBaşladık yine😁 bir gün dene dostum isi zor değilse çalış
Dene bi isi kafana yatmasa çıkarsınArkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Bilgim yok ama ağır iş değilse devam et işsizlikten iyidir ağır işe gelemezsin senDost merak ettim aradım direk yarın gel başla dedide
Öyle kolaymı çıkmak bi ton evrak parası vercek gırmedenDene bi isi kafana yatmasa çıkarsın
Bizim ısı işi ama boru döşüyoruz. O yüzden bilgim yokArkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Döşemecisin he dost 😂Bizim ısı işi ama boru döşüyoruz. O yüzden bilgim yok
Bizim ısı işi ama boru döşüyoruz. O yüzden bilgim yok
Sonuçta ısı doldurcan biraz terlersin sıcak bi iş olur 😁💁♂️🖐Arkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Şaka bir yana kombici petekci olucan işte kardeşim montaj demontajSonuçta ısı doldurcan biraz terlersin sıcak bi iş olur 😁💁♂️🖐
Dost 2026 yilindayiz, bir ton yapay zeka var. Herhangi birine sor eminim bizden daha saglikli cevaplar alirsin.Arkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Kılavırs'ın beğenmediği 867. İş dost. Yalandan soruyor işte.Dost 2026 yilindayiz, bir ton yapay zeka var. Herhangi birine sor eminim bizden daha saglikli cevaplar alirsin.
Ya sen intihar etmedinmiMutfak tüpü dolduracaksın yanına çakmak olayı unutma tam dolup dolmadigina çakmağı çakıp bakacaksın
Dost fırının içindeki bitane boru varmış onu makinaya takip dolum yapiliyormuş ağır bir iş değilmiş ayrieten çok kişi alıyorlarmış her personel getirene 1200 TL prim veriyorlarmışKılavırs'ın beğenmediği 867. İş dost. Yalandan soruyor işte.