- 17,118
- 15,811
- 113
Zor degil benim testislerdeki ısıyı sıvı haline getirip dolduruyorsun reisArkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Zor degil benim testislerdeki ısıyı sıvı haline getirip dolduruyorsun reisArkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Vay Gökhan ağabeyYa sen intihar etmedinmi
😂Zor degil benim testislerdeki ısıyı sıvı haline getirip dolduruyorsun reis
Acımdan ölsem bu işe girmemZor degil benim testislerdeki ısıyı sıvı haline getirip dolduruyorsun reis
Ya sen bitanesin 🤣Acımdan ölsem bu işe girmem
Gökhan ağabeyYa sen bitanesin 🤣
He canım he gülümGökhan ağabey
Nasılsın Gökhan ağabeyHe canım he gülüm
Sen akıllanmazsın- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
İsteyim iyi degilim bende birilerine dolum yapicam burda az kaldıNasılsın Gökhan ağabey
Noldu Gökhan ağabey kim canını sktıİsteyim iyi degilim bende birilerine dolum yapicam burda az kaldı
Sunun kullandigi keske satilsada alsak alkolde anasının gözü oldu mis gibi kafa 🤣Sen akıllanmazsın
Gel Gökhan'ım misafir edeyim seniSunun kullandigi keske satilsada alsak alkolde anasının gözü oldu mis gibi kafa 🤣
Benide misafir et muromGel Gökhan'ım misafir edeyim seni
Sen tek dumanı aldın mı şaşırırsın yolunaBenide misafir et murom
HahahahHhHHzhhzhah İşte buna kahkaha atılırGüzelim murom beni beğenmiyirmisinEkli dosyayı görüntüle 939412
Yarın başla ya çıkarsın 1 saat sonra ya da kovarlar seniArkadaşlar aranızda bilen varmıdır ısı dolum fabrikası ısı dolum personeli ne iş yapar zormudur yani
Eyv murocan oralara yolumuz duserse bir gün elbetGel Gökhan'ım misafir edeyim seni