Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Hakkında

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,593
4,528
113
Arkadaşlar pskiyatri tedavisi görüyorum hastalığımdan dolayı bugüne kadar hiçbir işte tutunamamıştım son kullandığım ilaçlar iyi geldi ve artık çalışabilirim fakat icram var en kotu benim 40-45 bınliralik iş bulmam lazmki kesintiyle elime 30-32 bin kalsın çünkü birkac aya tekrar evimi kuracam 18-19 bin kira desek geriye kalan 10 binlede kıt kanaat geçinmem lazm bugün marketlere başvuruya gittim verdikleri maaş 32 binlira nasıl 40-45 bınliralik işler bulabilirim

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,013
2,240
113
Arkadaşlar pskiyatri tedavisi görüyorum hastalığımdan dolayı bugüne kadar hiçbir işte tutunamamıştım son kullandığım ilaçlar iyi geldi ve artık çalışabilirim fakat icram var en kotu benim 40-45 bınliralik iş bulmam lazmki kesintiyle elime 30-32 bin kalsın çünkü birkac aya tekrar evimi kuracam 18-19 bin kira desek geriye kalan 10 binlede kıt kanaat geçinmem lazm bugün marketlere başvuruya gittim verdikleri maaş 32 binlira nasıl 40-45 bınliralik işler bulabilirim
Meslek yoksa 45 zor

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,360
833
113
ya vardiyalı fabrikalara bak ya da satışa prim veren firmalara bak mavi gibi

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,546
2,162
113
İnşaatta çalışırsan 50 bin üzeri geçer eline yada güvenlik kartı çıkartıp güvenlik olarak sağlam bi yere girersen 50 bin üstü + yemek parası ile 60 bin alırsın diger türlü ozel sektörler market gibi yerler 30 35 veriyor

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,203
6,306
113
Meslek ne kral ve nerde yasiyosun

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,261
664
113
Sürekli bu kişinin iş konularını görüyoruz aylardır. Ve hala da görmeye devam edeceğiz belli ki. Sen işe girsende o patrona yazık gerçekten

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,084
2,794
113
Kötü yorumları aldanma görmezden gel Allah gönlüne göre versin kardeşim

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,275
6,326
113
Senin işin kuryelik ehliyet varsa motorlu ol yoksada yayan kuryelik yap tek basina kafan rahat

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,353
10,632
113
Yaş 21 boy 1.9 iş arıyorum iş okullar tatil oldu bulan olursa yazsın puahhaha

Baronizm

Batmış Birisi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,398
6,973
113
Hastalığın ne

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,290
11,789
113
Kötü yorumlara aldanma gibi yorum yapanlar ya konu sahibini tanımıyordur ya da romantiktir.

Bu arkadaşı kimse bir yerde barındırmaz, kendi de zaten fazla duramaz.

İstediği para çok değil, ama bu ülkede kimse ona bu parayı vermez. İş geçmişine bakan birş bu arkadaşı zaten işe almak istemez. Hayırlısı olsun

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
520
971
93
Bir aile dostundan borç alıyorsun 15 - 20 bin civarı özel güvenlik eğitim kurumunun yolunu tutuyorsun silahsız güvenlik kartına basvuruyorsun 15 gün eğitim görüyorsun sınava giriyorsun kazanıyorsun kartın gelince işe başlıyorsun (sağlık durumunu bilmiyorum sağlık durumun iyiyse tabi ki )