@Hakan170 yanına alsın senı hergun 2 k temızı varS.a agalar yaş 30 meslek yok iş arıyorum daha bulamadım evime yakın bim a101 var buralar nasıl çalışılır mı buralarda yada sizin onereceginiz iş varmış şuna gir gibi
HahaahhHhHhHHBhVHahahhzh@Hakan170 yanına alsın senı hergun 2 k temızı var
Bim a101 maaşı iyi ama yorucu işi varS.a agalar yaş 30 meslek yok iş arıyorum daha bulamadım evime yakın bim a101 var buralar nasıl çalışılır mı buralarda yada sizin onereceginiz iş varmış şuna gir gibi
Sigorta yol yemeğini bile karşılar Hakancım@Hakan170 yanına alsın senı hergun 2 k temızı var
Son çare bakalimBim a101 maaşı iyi ama yorucu işi var
Maaş iyi şartlar kötü vasıfsız eleman için bu yaşta yapılacak en mantıklısıSon çare bakalim
Devam kanka sen naprın@Metings1905 devam mı
Is
bim a101 şok arsında ilk tercih bim ikinci şok üçüncü a101 olsun a101 de mobbing çok varSon çare bakalim
Denetim bitiyor 6-7 gün var nisanda osbasi yapmış olurum Allah'ın izniyleDevam kanka sen naprın
30 yaş sorun olurmuMaaş iyi şartlar kötü vasıfsız eleman için bu yaşta yapılacak en mantıklısı
Hiç durma hemen başlaS.a agalar yaş 30 meslek yok iş arıyorum daha bulamadım evime yakın bim a101 var buralar nasıl çalışılır mı buralarda yada sizin onereceginiz iş varmış şuna gir gibi
Yaş sorun etmiyor onlara eleman dayanmadigi için kolaylıkla alıyorlar30 yaş sorun olurmu
Sigorta yapmıyor ama hakan@Hakan170 yanına alsın senı hergun 2 k temızı var
Sıgortaya gerek yok kendı ısının patronusun sıkılınca topla tezgahıSigorta yapmıyor ama hakan