Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Teklifi Mi Dolandırıcı Mı

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,790
2,718
113
Merhaba dostlar aşağıdaki gibi bir is teklifi alan oldumu daha önce . Ofis flan var grupla görüştüm ama finans paneli nedir bilgisi olan. Varmi

Karadağ merkezli ekibimiz, online firmaların finans işlerini yönetmektedir.

Ekip yapımızı genişletmek için, süreçlere destek verebilecek yeni takım arkadaşları arıyoruz.

Çalışma modeli tamamen bilgisayar veya telefon üzerinden olup, ister uzaktan ister Karadağ’daki ofisimizden sürdürülebilmektedir.
Tüm işlemler finans paneli üzerinden gerçekleştirilmektedir.
Bu süreçte hiçbir özel veya kişisel bilginiz kullanılmamaktadır.

Çalışma Koşulları

Günlük belirli sayıda işlem tamamlamanız beklenmektedir. Bu hedef, çoğunlukla 3–4 saatlik bir süre içinde rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Her işlem için 3.75 Dolar sabit kazanç sunulmaktadır.

Çalışma saatleri tamamen esnektir; günün dilediğiniz saatlerinde çalışabilirsiniz. Ödemeler günlük olarak yapılmaktadır.

Uzaktan çalışma tercih edenler için envanter desteği bulunmamaktadır.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,278
16,646
113
Karadağ'dan eli yüzü düzgün insanlar neden sana ulaşsınlar ki,ne özelliğin var mesela, neden ben diye düşündün mü hiç? Eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama, çakralarını açmak için söyledim. Sil gitsin.

acoriginsfor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
505
113
Sıkıntılı iş oynamak çok problem değilde çalışmak yardım etmek oynatmak sıkıntı

KraXLinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,976
1,560
113
Sonra 30 bine panel almanız gerek derler 😂

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,500
22,139
113
Call center işidir Türkiye'de yapma akşamına paket oluverirsin.

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,790
2,718
113
Karadağ'dan eli yüzü düzgün insanlar neden sana ulaşsınlar ki,ne özelliğin var mesela, neden ben diye düşündün mü hiç? Eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama, çakralarını açmak için söyledim. Sil gitsin.
Tahmis ettim dostum hani be bilim. Canli destek tarzi bi çalışmami onu anlamaya çalıştım taniitim video su filan. Varda acamadim tel dandik