Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşe İade Davası

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
Dostlar merhaba çok uzun tutmadan yaşayanlar varsa sorum olacak
Şimdi ben bi işe iade davam vardı ilk davayı kazandım sonra üst mahkemeye taşıdı iş veren o davayida kazandim normalde edevkette gözükürdü şu an orda yok ama uyapta kapalı olarak gözüküyor şimdi avukat biz işverene bilgi verdik 30gün süreleri var dedi ben şuna eminim işveren beni geri almayacak benim asıl sorum ben bunlarda iyi bir tazminat alıcam ama avukat miktar içinde dava açabilir dedi işveren işin doğrusu ben ne olacak bilmiyorum ne kadar uzar acaba illa yaşayan dostlar vardır

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,264
4,397
113
Bilgim yok ama bu tür is davaları çok ağır ilerliyor seneler sürebilir

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Dostlar merhaba çok uzun tutmadan yaşayanlar varsa sorum olacak
Şimdi ben bi işe iade davam vardı ilk davayı kazandım sonra üst mahkemeye taşıdı iş veren o davayida kazandim normalde edevkette gözükürdü şu an orda yok ama uyapta kapalı olarak gözüküyor şimdi avukat biz işverene bilgi verdik 30gün süreleri var dedi ben şuna eminim işveren beni geri almayacak benim asıl sorum ben bunlarda iyi bir tazminat alıcam ama avukat miktar içinde dava açabilir dedi işveren işin doğrusu ben ne olacak bilmiyorum ne kadar uzar acaba illa yaşayan dostlar vardır
KNK BAZEN 6 AY BİLE SÜRER AMA KAZANIRDIN TAZMİNATINI

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
Bilgim yok ama bu tür is davaları çok ağır ilerliyor seneler sürebilir
Dost normalde kazandık kesinleşti 20 gün sureleri kaldı ya işe çağıracak 4 ay +4ay ozamanki aldığım maaş kadar ücret verecek yada işe almayacak 8+4 ay verecek ama o miktar için bile davaya gidebilirlermiş tek umudum gitmemeleri

Beyezan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
304
167
43
Dost normalde kazandık kesinleşti 20 gün sureleri kaldı ya işe çağıracak 4 ay +4ay ozamanki aldığım maaş kadar ücret verecek yada işe almayacak 8+4 ay verecek ama o miktar için bile davaya gidebilirlermiş tek umudum gitmemeleri
KNK SÜREÇ BİİLMİYORUM AMA TAKİP ET DAVAYI SÜRECİ

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,556
10,286
113
Ben 70 bin tazminati 3.5 senede aldım kazaniyosun ama dehşet uzun sürüyor
İşe iademiydi seninki bide özellikle soruyorum sana kazandık dedikten avukat sonra çok bekledinmi benimki ilk dava kazandım sonra üst mahkemeye taşıdı işveren onuda kazandık

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,344
2,935
113
İşe iademiydi seninki bide özellikle soruyorum sana kazandık dedikten avukat sonra çok bekledinmi benimki ilk dava kazandım sonra üst mahkemeye taşıdı işveren onuda kazandık
Bizim bi arkadaşın abisinin 6 yıldır sürüyor bu şekilde

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,504
2,126
113
Benim tazminat 2 yılda sonuçlandı 1 yıldır istinafa bekliyorum ki 2 yıl daha beklerim o para enflasyona ezilir yani baya bir bekliceksin tazminat için mahkemede

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,406
4,930
113
Ben 70 bin tazminati 3.5 senede aldım kazaniyosun ama dehşet uzun sürüyor
Ben tekstil fabrikasında astima yakalandım ihtar çektim kıdemli vermediler fabrika doktoru sen burda hiçbir bolum de calisamazsin dedi bana poktan farklı yer teklif edildi kabil etmedim mahkeme işverene verdi davayı ust mahkemeye gidecem kazanma ihtimalim kaç dostlar normalde astim varsa alım yapmıyorlar birde derler hakimler işçiden yana diye aştın olmuşum ölmemiz mi lazimdi