- 36,712
- 19,647
- 113
Ayaklarında 🍄 varsa verebilirÇoraplarımı koklasam aynı etkiyi verir mi acaba
Ayaklarında 🍄 varsa verebilirÇoraplarımı koklasam aynı etkiyi verir mi acaba
2 gram beyninle bakın ben kumar dışında kafamı başka şeylere de yoruyorum, bilim, ilim, kuantum ışınlanma cart curt yazarak. Ama aslında ilimle zerre bağdaşmayacak alkolik malın bile yazamayacağı salak salak şeylerden ibaretbence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
Maradona da benim kuzen di ondan golcü oldukZeus benim babamdı poseidon amcam klopatra karım 2ci ramses kardeşim
Hepsini yaşadım gördüm tekrar dirildim müptezel oldum
O golü eliyle attığını sana söyledi miMaradona da benim kuzen di ondan golcü olduk
Kardeş sen doğmadan önce deneme bonusuydun doğunca yatırım şartı koydularbence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
Sende çok ileri seviye potansiyel var dost eğer iki Tuborg kafasıyla yazmadiysan bunları Zeki adamsın ama sana Bir tavsiye böyle şeyleri çok düşünme düşündükce düşündükce kafayı yersin delirirsin 3-5 seneye timarhaneye atarlar mentalini güçlü tut bide tavukla eti azaltbence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
Google'dan iki makale okuyup gelip alakasız yorumlayıp götten sallıyor işte. reenkarnasyon nedir desem Google olmasa açıklamayacak
Onu yeniden doğup Dünya ya gelince anlatacakmisO golü eliyle attığını sana söyledi mi
İnşallah bana girer yeninden doğuncaOnu yeniden doğup Dünya ya gelince anlatacakmis
toxic monkey2 gram beyninle bakın ben kumar dışında kafamı başka şeylere de yoruyorum, bilim, ilim, kuantum ışınlanma cart curt yazarak. Ama aslında ilimle zerre bağdaşmayacak alkolik malın bile yazamayacağı salak salak şeylerden ibaret
Maymun yedi sülalendir, sen delisin ben senden daha deliyim, yedi ceddini elden geçiririm senin bak çakaltoxic monkey
En iyi bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir. En azından birşeyler bildiğini sanmaktan iyidirbence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
@clovers1995 rakibin çıktıbence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
Kardeş g0t boruna oturayım malzemenin konumunu at çok iyiymişbence öldükten sonra tekrar doğuyoruz mesela bence ben öldüm ve tekrar doğdum ve önceki hayatımda büyük ihtimalle 90 yasında kalp krizinden öldüm ve ruhum genclesti ve bebek olarak tekrar dogdum ve zihnim sıfırlandı herseyi unuttum veya ikinci senaryo ben karıncaydım ve bir insan beni ayagıyla ezdi ve suan insan olarak dogdum hayvanlar bence kendi aralarında zihinleriyle iletisim kurabiliyor ve ısınlanmada var ısınlanma var yapanlar oldu ve geri dönemediler m.ö ye ısınlandılar ve orda kaldılar sizce yanlısmı düsünüyorum ve cinlerinde aramızda yasadıgını düsünüyorum gözükmüyolar fakat suan evimin salonunda ailesiyle oturuyo olabilirler
Dediklerinin arasında tek doğru olan budur bakın öldgümz zaman 2 melek eşlgiyle ruhumuzun bedensel olarak geçrdigi o ömrün film şeridi olarak izliyoruz ve kararlarımızı sorguluyoruz bir sınraki hayatımıza geçmeden öncesindeBu dediğini bitane bilim adamı yıllarca çalışma yapmış hocam öldükten sonra tekrar başka bir ana rahminde doğuyormuşuz nekadar doğru bilemiyorum
Ruhun amacı ve ulaşması gereken bir nur var o kadar kutsal ki bu melekler bile allahın emriyle sana hizmet ediyordiyelimki öldükten sonra geri doğdun ve hafızan 0landı peki yaşamanın amacı ne ozaman? çok saçma