- 48,705
- 53,259
- 113
Artık Skora Basladın Reis Oda iyi 
Alicim doğru yolu bulmussun para ilk yarı gollerde Shellaca dıyoruz ama dınleyen yokErhanim napion su kupona bak hele Ekli dosyayı görüntüle 101394
para az knk 20 tl atıyoz napalım yuksek ganyan kovalıyoz dıgerı 1-1 oldu racıng club 1-3 ulan dedım 2-3 yaparsa oldu bu iş ama yemedi gitti 800 oranArtık Skora Basladın Reis Oda iyi![]()
Aynen dost ilk yarilari cok cikiyor artik ikinci yari rolanti o yuzden bugun ilk yarilardan cok para kaldirdimAlicim doğru yolu bulmussun para ilk yarı gollerde Shellaca dıyoruz ama dınleyen yok![]()
ben denedim ilk yarı gollere monaco macına oynadım 2.55 ten dk 26 bozdum kuponu barı bı kupon yaparız zaman gecer dıye 28 30 31 3-0 olduAynen dost ilk yarilari cok cikiyor artik ikinci yari rolanti o yuzden bugun ilk yarilardan cok para kaldirdim
Getafede kırmızı umutsuzluk yokOda degilde Ben bu Valeye Nasıl 0-0 ken 1 Üst oynadım İçtigimiz Çayı degiştirmek lazımDayı
oo getafe de 10 kişi alırım 1 dalulan yarasalar Bir gol atıcan Yemınle Cıldırtırsın adamı Bende Skor oynucam bundan sonra
ağzımızı açtım VAR dan kart ıptal olduoo getafe de 10 kişi alırım 1 dal![]()
Kontradan yazarız umutsuzluk yoqKırmızı kartı bıle ıptal ettı Ne sans var be
Kimin atacagı onemli DostGetafe macında gol mu beklionuz gol bekliosaniz bir gol daha çıkar
Ali bugun peygamberliğini ilan etcek ne koysa geliyoGetafe macında gol mu beklionuz gol bekliosaniz bir gol daha çıkar
Vale lazımGetafe macında gol mu beklionuz gol bekliosaniz bir gol daha çıkar